det är alltid rätt tid att VARA hood...

wooohohooow. dags för en update här tror jag. har inte haft tid för det har varit paarty paaarty. två dagar av studentskivor har flugit förbi mig av bara farten. jag börjar med torsdagen så lala och dom andra i O3C och D hade sin skiva på people. markus och jag började kvällen på vaksalaskolans skolgård med lite vin och chill för att sen ansluta till resten av gänget på people. bror (lala), va fett taggad och jättesöt!! tyvärr var hon kanske lite för taggad vilket ledde till att kvällen fick ett plötsligt slut någon gång vid 20 över ett. jag fick mig iallafall ett gott skratt:

-"jag vet varför ni kastar ut mig alltså...(backar ut i gatan) jag säger bara såhär (skriker) YOU JUST HATE ME CAUSE I'M BLACK! (kastar upp fuck u fingret åt vakterna)" HAHAHHAHAHA notera kvinnans hudfärg på bilden nedan = VIT hahahaha och hon va helt seriös.
en kille; -"Lala det är INTE rätt tid att leka hood"
lala; -"Du, det är alltid rätt tid att VARA hood"

  

kunde inte ha sagt de bättre själv bror!!! hahahahahaha

vi drog hem till lala och sov för att dagen efter pallra mej upp och komma försent till skolan, där man sen bara skulle va en halv lektion typ vilket gjorde de hela rätt onödigt.

ner på stan med lite chill för att sen dra hem och tagga om igen inför nästa skiva; martins på göteborgs nation!

mötte upp camilla och johan i stan någon timme senare och drog iväg mot kvällens förfest som innehöll en rolig omgång av bob magnus. haha...sen vidare til gbgs nation vilket va dunder kul med nationspriser i baren (kanske lite för billigt när jag tänker efter.... hahaha.. )de va iallafall en rolig kväll med mycket dans, skratt, nya bekanta, och betygssnack (?) haha äh vad vet jag, träffade en lärare och passade på att dra ett halvseriöst betygssnack sådär på fyllan. hahaha rätt pinsamt när jag tänker på de, men vafan jag ska ju endå inte träffa honom nått mer.
-"ååååh taaaaaack du är sååå hikmla bra lärare alltså...alltså de e sant, de e inte bara jag som tycker det, jag lovar alltså aaaaaaaallla i vår klass äääääääälskar dig"

DOH!!

  


drog sen på "efterfest" med kakan på donken (?). jo det var som en efterfest för de va så roligt, jag skrattade så mycket åt den där UNDERBARA tjejen!! hahahahahah



nej nu ska jag på order av bror vila mig så att jag kan tagga till ikväll!! FÖR DÅ ÄRE PARTY IGEN yeah, vafan man är bara ung en gång, lving on the edge living on the edge HEEEEEELL YEAAh ...va?

skillade vänner

när jag ändå var inne på vänskap i de förra innlägget kan jag väl lika gärna fortsätta prata om de=)

vaaad skulle man göra utan sina vänner? i går var en sån här dag när jag fick fleeera bevis på hur viktigt det är att man omger sig med godhjärtade människor (ehmm..poet jag vet lala):

först när jag kommer till skolan kommer lala emot mig och ger mig i smyg en lapp, läs a4 papper, men fakta i punktform om en viss person som hon har sneakat reda på åt mej med sina dektektivskillz. alltså jag måste säga att jag blev feeett impad. helt onödiga fakta hade hon till och med fått ut om en kille som ingen av oss kände;)

sen fortsatte lala och jag spåra ur på lektionen när vi skulle göra mackor (don't ask) med våra lärare. alla uppgifter blev tagna så vi kände att vi också ville bidra lite till gruppen, så vi tog alla kanter på mackorna och sa att i kunde gå och mata fåglarna så att vi kunde göra en god gärning.
det blev dock inte riktigt som det var tänkt, (men jag såg några fåglar äta ifrfån brödet sen så de blev en god gärning i slutet ialalfall:))

image143 image144


ja ni som känner oss blir förmodligen inte förvånad över de där bilderna;)


sen på nästa lektion fick vi tårta och kaffe av våra snälla engelskalärare. alltså jag börjar misstänka att lärarna har någon kupp så att inte vi ska komma i våra studentklänningar sen, genom att göda upp oss:O


iallafall, så mycket vettigt gör vi treor i skolan nu, så ja... det är ju liksom lite därför jag sitter här nu också;)

senare på kvällen begav jag mig in till stan, och gottsunda igen för att träffa sesanit och fixa mitt hår och chilla på balkongen med gaaaaaammal musik;) haha. de blev iallfall jättefint och där har vi ett till bevis på varför de kan va bra att ha skillade vänner;)


nej nu ska jag städa mitt rum för att sen bege mig till skolan för en halv lektion. nödvändigt. sen blir det dansrepetiton och skiva! (lalas skiva). undra va jag ska ha på mig...doh.

betydelsen av gränslös vänskap är uppenbarligen olika för kvinnor och män

tisdag. så... another day har passerat oc plötsligt är studenten så nära att man kan räkna på fingrarna tills dagen! jeeeesus. tro ändå inte att jag har fattat det här riktigt måste jag ju säga... de klarnar väl framåt hösten skulle jag tro..(aa de är så dags då.)

den här dagen har varit helt....ondödig. sovmorgon, eftersom att svenskan var inställd, så sov ut riktigt ordentligt. vaknade vid tio och gick ut och satte mig i solen med lite frukost.. mys. fick sen tag på P som tyckte att han kunde skolka eftersom att vi bara hade en lektion, men det gick jag inte med på, så jag mutade in honom till stan där vi satte oss vid ån och drack kaffe och åt glass. very nice=) sen promenerade vi till skolan. detta skulle kunna ha varit en mycket romantisk historia, men jag vill understryka att det inte var de då vi inte har något romantiskt tillsmans. faktum är att vi på vägen till skolan höll på att bli osams för att P sa att jag inte kunde va best man på hans bröllop i framtiden för att jag var kvinna. jag tyckte att isåfall kunde jag väl bara helt enkelt va hans best women, eller nest best women. men han sa att det gick inte. motivering; på "scrubs" är jd och turk såhääär tajta och best man på varandras bröllop och det är så han vill leva sitt liv......ööööh VA? en riktig VAAAA?! (någon spenderar waaay to much time framför tv serier)

J "-men jag trodde vi va sååhääär tajta?"
P "-ja det är vi, men alltså de e annorlunda eftersom att du är tjej."
J "-jaaha..? på vilket sätt då?"
P "-alltså till exempel...du kan inte leka tå-eller-finger-leken med mej eftersom att du är tjej."
J "-tå-eller-vadå?!"
P "-tå eller finger! du ska blunda så ska jag sätta nånting under din näsa, så ska du gissa om de är min tå eller mitt finger...."
J "-okej, nu förstår jag. de är lugnt, fixa en annan best man"
(helt avskräckt)

killar, karlar, män eller vad ni nu vill kalla dem - ett mysterium mänskligheten aldrig komer kunna lösa!!!!

iallfall, när vi kom till skolan var det bara för att upptäcka att våran ända lektion var inställd. men tack liksom. helt i onödan pallrade man sig i väg allts¨.

så de vart hem och vända för att sen hasa sig iväg i gen till ännu en dansrepetition och ja nu sitter man här. (ligger)  så ja.. ni kanske fattar vilken galet onödig dag detta har varit

de e skorna som gör kvinnan?

jag är typ råspeedad nu. kan inte sova aaaaaaalls. brukar bli såhär på måndagar, eftersom att jag har dansat i så många timmar såhär. idag var det från 17 - 21.45. (med en kafferast visserligen), och jag tror aldrig att det har vart så roligt som de va idag faktiskt! haha ska berätta hela historien;

efter skolan skulle jag dra en snabb sväng och kollla på highheals (som liksom nästan har blivit min nya grej såhär va;)), som jag kunde ha på salsan. släpade med mig P som smakråd (tänker inte utlämna honom genom at skriva namnet, men bara gud vet vad jag tänkte på när jag tog med just honom) . iallafall, gick till din sko och hittade fiiiinaste svarta höga skorna med typ bling blng på i fram, och faktiskt råksöna också. catwalkade lite för P och  frågade vad han tyckte. fick följande svar;
-"alltså varför går du inte i sånna där skor oftare!? jag kan säga såhär; om du använder dom där skorna skulle till och med jag kunna tänka mig att ligga med dej",,,,,, karlar alltså. antar attt de va hans idé av en komplimang.

köpte iallafall skorna (haha)och släpade med dem till salsan för att provdansa i dem. när jag bytt om till dem och min söta lilla kjol och trippade runt i danssalen kom min danslärare in och fick en fullkomlig chock. dels för att hon tyckte skorna va så galet fina och hon ville låna dem, och dels för att "jag var så kvinnlig" som hon uttryckte sig. riktigt stolt blev hon faktiskt, och de va ju kul;D hahaha. så hela salsa lektionen flöt alltså på med skorna under mig, och det gick faktiskt riktigt bra och dansa fastän att de va så höga. får nog dock öva lite innan upvisningen om de ska bli perfa, och kanske rentav ska använda dem på salsa kvällen på lördag för att öva lite (de tyckte min danslärare, hon tyckte jag skulle gå klädd sådär oftare;))
 
efter danslektionen, stannade jag kvar med dansfröken (som jag blivit riktigt bundis med som ni kanske märker..höhö trevlig kvinna) för att visa henne en koreografi som vi hade förut som hon hade gjort, men glömt bort. hon filmade allting på mobilen.,, de va skoj, men väldigt ovant att dansa solo och när någon filmade!! men bra träning i guess;) på många sätt:)

åh de e nästan så att de pirrar i magen . jag blir så lycklig av dansen. ni kan aldrig fatta:) vet inte hur jag ska klara en hel sommar utan den!

annars har de väl inte hänt något särskilt roligt idag förutom att jag omedveten har skaffat mej min egen sherlok holmes, aka LALA. BÄSTA privatdetektiven, jag lovar sig till om ni behöver faka om nån människa, nästa dag kommer hon med deras livshistoria! hahahah (lite smygreklam där också...kanske vore något att satsa på lala)

bild från dansuppvisningen

 
egentligen skulle jag ladda upp flera bilderr från dansuppvisningen nu men antingen så är min dator knas eller så är jag knas (när det gäller datorer). förmodligen någon slags blandning. nåja ni får nöja er me denna ynkliga lilla bild på mej i ojjúnkläderna, så som jag såg utpå dansuppvisningen , så nu kanske nifattar vad jag menar;)

hablas español?

haha kom bara och tänka på en sak som hände igår; så roligt de kan bli när man inte pratar på de språk som är ens modersmål!

efter vi vart på scenen igår va vi alla uppe i varv och satt och drev med varandra på spanska (vår kubanske danslärare pratar det), men eftersom att vi alla inte riktigt behärskar det språket till hundra procent (läs jag), så kan det ibland bli lite roligt. de orden som användes mest var väl dock "damé esté" vilket betyder "ge mig den där". de i gruppen som kunde spanska ville dock gärna höra att vi man sa mer exakt vad man ville ha (så att de fick något att skratta åt förmodligen).

så när det var en tjej som ville ha en kaka så sa hon "-damé un kaka". våran danslärare såg chockad ut och skakade på huvet medans alla skrattade så de höll på att dö. kaka är nämligen spanska för bajs, så hon hade bett honom att ge henne bajs. hahaha aa så kan de bli;) höhöjag tyckte de va råkul iallafall;)


värmebööölja ?

sooooool...y calór!!!!! =) äntligen sommar igen då!..hoppas de inte kommer komma några fler snöbyar innan studenten, men man ska aldrig va så säker har jag lärt mig av vårat svenska klimat, så de e bara å hålla vinterjackan framme...

tänkte ju att jag skulle försöka mig på att pressa lite för att få lite färg till alla kommande evenemang, men FYFAN VA TRÅKIGT DET ÄR!snälla säg att jag inte är den enda som kan ligga still i enbart fem minuter innan jag blir rastlös!`?

wwaaah...nej ska gå ut å försöka igen för att kanske få lite färg till ikväll, så jag kan matcha den knallgula outfiten;)

tänk kubanskt

yeaah! en dansuppvisning avklarad då! de gick faktikst bra trots att jag en halv minut innan jag klev upp på scenen blev nervös till max och ville spy. men kom ihpg allt och de gick dunder så när som på ett sväng med kjolen (eller va man nu ska säga)... haha....

fast de roligaste var nog inte själva dansen egentligen, utan nästan att kuta runt bakom kulisserna i outfiten, som är väldigt....kubanskt... och för dom som inte har sett en kubansk outfit kan jag säga att ledordet är FÄRGSTARKT. tänk knallgult, knallröda läppar, o.s.v... hahaha och när jag gick ut utanför stadsteatern för att prata i telefon kan jag ju säga att folk kollade. minst sagt! (jag förstår dem! haha) ska ta lite bilder och lägga upp i morn så ska ni få se vad jag menar!

nej, eftersom att jag fortfarande är DUNDER förkyld så är det sängen som gäller snart. skulle ha jobbat imorn, men va tvungen att avstyra det eftersom att jag inte skulle kunnat prata med patienterna iallafll (och det känns ju som en ganska viktig grej). måste ladda till uppvisningen imorn istället=D då ska de gå ännu bättre hade jag tänkt!!!!

sov gott alla

whiskyrösten

jaaahapp. så har man åkt på en redig förkylning också då. rösten är helpaj, och lite jobbigt att det är just denna period för alla lärare tror att de e för att jag har gått på för mycket skivor och supit sönder mig. men men betygen är ju satta så va ska dom göraaaaaaaaaaaaaaaaaa mwaqhahhaha!!!(?)

nejrå men de e faktiskt inte kul. särskilt inte som de e dansuppvissning hela helgen, känns lite segt.men men, dricker honungsvatten med ingefära, vilar och försöker vara tyst så mycket de går. (inte min grej) så får vi se hur de går. de går nog ganska bra iallafall. va på genrep nu ikväll och det känndes helt okej.. bara de att den här dansen (Latin Jazz) är inte alls samma kännsla som med dom andra danserna! De ska va så graciöst och snyggt, och jag gillar mera å spåra som alla vet; därför är afron och reggaetonen mer min grej, där kan jag bara köra på och göra min grej! haha. men dock måste jag ju säga att jag får ut väldigt mt mer av den här dansen, mcket tack vare en helt duuunder lärare=)

så alla kan ju bara hålla tummarna för mej imorn då:D


veckan som kommer der jag mer fram emot!!

torsdag; lalas skiva
lördag; dansuppvisning, salsakväll!
söndag; dansuppvisning big time!

plus att jag ska få mitt hår fixat=)

ne nu ska jjag vila mig för imorn, hade bra allihopa!

p.s en liten hälsning till linas mamma då! höhö heejee;)

SKRATT, dans och SMÄÄÄRTA

inledde denna dag med en skön försovning. dock har jag börjat ta sånna med ro när deväl kommer så hanterade situationen bra och bara chillade och så fick de ta den tid de tog. har insett nu såhär på senare år att det faktiskt går fortare att cta de lugnt (hur det nu kan gå ihoP) än att springa runt som en galning och skita i frukost ....

i skolan gick de bra förutom att allt bara känns överdrivet slappt nu..elller så ärdet jag som är överdrivet slapp? hmmm


på vårdlekiton med gerd idag fick jag ett hysteriskt skrattanfall...!! ni vet ett sånt när man bara inte KAN sluta, utan de bara kommer mer och mer och mer, fast det egentligen inte ens var något som var roligt från början! vet inte varför det blev så men det var som när man gråter och inte kan sluta ungefär, gissar på att det var tröttheten blandat med typ alla mina känslor som tippade över åt fel håll(eller rätt håll?) jag skrattade så att gerd fick be mig att gå ut och lugna mej.. på väg ut kollar gerd bara på migoch säger suckandes;
:-"inge mera hash nu jonna." helt iskallt. HAHAHAHA. började skratta ännu mer och det slutade med att jag satt ute själv i korridoren och asgarvade... ja..vad är de för fel på mig??

dagen slutade dock mindre kul. dansade i över tre timmar inför föreställningen och plötsligt fick jag bara KAOSmensvärk. ni vet som man inte kan stå upp av. men jag härdade, men FAN va jobbigt de va. så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv då.... god natt

ork?

åååååååååååååååoooooooooah. tiden rinner bort minnsann.... snart avslutning

är så sjukt trött nu på skolan och allt så de finns inte. ha redan lagt av skulle jag nog kunna säga. får hoppas att lärarna inte baserar betygen på exakt dessa veckor.

sitter å väntar rpå att mitt kaffe ska bli klart nu, så jag kan svepa det och dra ut och springa. behöver "skingra tankarna" lite som de så fint heter, och det finns inget bättre sätt att göra de på än att springa (det är faktistk vetenskapligt bevisat;))

känns som jag håller på att bli sjuk men det får inte vara saaaaaant. då dör jag. dansuppvisninge heeela helgen + jobb (ibland undrar jag hur jag tänker när jag planerar mina dagar!!)

-"jonna har du märkt att du blivit så kvinnlig på sistonde?"

joorå..ptovet gick idag faktiskt, trots brist på plugg.  körde min vanliga stil; skrev 5 häften och spårade ur totalt i sann jonna anda! oh yes!

sen var jag till mitt jobb och skulle löneförhandla, men det blev väl itne mkt till förhandling;
"-aa jag tänkte att du ska få den och den lönen"
"-okej"



hahah bra att man kan stå upp fö sin sak! en riktig kvinna börjar det tamefan bli av mig. på g ott och ont då.

på tal om att vara kvinnlig fick jag ett sånt tillfälle idag på dansen också.frågade min danslärare vad jag skulle ha för skor på uppvisningen , med ett lurit leende . hon frågade vad jag ville ha för skor, och jag svarade finurlit att"jag hade tänktatt vara lite kvinnlig för omväxling om det gick för sig". kvinnan blev överlycklig och sken upp i ett "yes-jag-har-lyckats-leende" ochsa glatt; "jamen klart du ska va kvinnlig jonna! alltid!"

så de blr highheals på salsauppvisningen kan jag medela alltså..oh yes jag är så jävla bra (om jag lyckas....fast jag är bra ändå...ehm))

så om ni har en omättlig längtan att se mig trippa runt i ett glittrgt linne, svart kjol och högklackat så är stadsteatern the place to be 1 juni;)


ååh ja för er som har påpekat det (lala då bl.a) så har jag blivit mer kvinnlig på senare dar och insett attt det är ju bara så uuuunderbart!! jagmenar här har man lalat runt i baggyjeans och converseskor i flera år utan en tanke på något annat..jag menar bara det här med highheals är ju som en ny värld som öppnar sig för mig, ni anar inte!!

detta har jag nog helt å hållet dansen att tacka/skylla för;självförtroende, insikten att kvinnor med kurvor kan dansa sexigt (men sant ju mwahaha), och balansen och hållningen!!oh yesit makes me feel great!!

meen...tro inte att detta innebär att jag är mindre cool, för de är jag inte. jag har bara äntligen inset vilket oerhört högt värde jag faktiskt har som kvinnlig varelse!(om du vill kalla mig feminist så är de lugnt patrik) Jag menar, hela mitt liv har jag sprungit runt och trott att detär synd om kvinnor; de måste ha mens, föda barn, de blir förtrycka av sina män os.sv.men nu har jag ju liksom insett hur jädra fel jag harhaft; att vara kvinna är ju ett privilegium, och för jävla mycket rligare än att va karl och springa runt i samma jeans och t-shirt och frilla varj dag;D


jag och lala. notera min kvinnliga klädsel!

allas vår världsmästarinna i fylletalk (tellan) & icke existerande plugg

Den här helgen har flutit förbi snabbt..i ett tecken av...party?! VA? vad hände jonna? du skulle plugga hela den här helgen, sista rycket liksom! DOH!

men trevligt har jag ju haft iallafall; reggaenight med mathilda, jonas, jocke, camilla, johan, dani m.fl. i fredags. riiiktigt najs må jag säga (som alltid). de bästa var nog dock ändå när vi hittade på ett gäng pingstkyrkan brudar som bjöd på pannkakor. det var liksom meningen att vi (jag och tellan) skulle ta varsin pannkaka och dra, men vi blev kvar där alldelles för länge. tellan är nämligen oslagbar världsmästarinna i fyllesnack. big time. "alltså jag baad om hjälp förstår, det var ändagången i mitt liv jag behövt gud, och han kom till mig....... men altlså du vet egentligen så är det ju jag och indiska som är sååååhäääär tajta va...du vet jag är inne på buddismen som fan..." "TELLAN! nu går vi!!!!" hahahaha för att inte tala om på orange när hon börjar skälla på en kille som jobbar som hissskötare att hissen i hennes pojkväns hus alltid fastnar...hahaha "LAGERLÖFSGATAN 9B säger jag bara...fyfan!" (drar en historia på 20 minuter omh hur hon satt fast den)

 
 

dagen efter skulle jag plugga men då drabbades jag av en mystiskt trötthet (hmmm..) så de blev inget av med det. sen på kvällen var jag bjuden på party till soffan i klassen. Körde dock nyktert och fick skjuts hem ganska tidigt så de va väl inte såååå mkt party (för min del iallfall), men de räckte när man redan va trött och sliten.

den dagen skulle också egentligen ha spenderats på plugg, men hade en dansrepetiotion som inte gick att missa!!

detta är alltså förklaringen till varför jag sitter NU och DÖDAR mig med plugg samtidigt som jag beklagar mig hos min vän kakan. det går sådär

t.ex. så ingår de i arbetet att man ska skriva en kärleksdikt. här är den:


Första förelskelsen

Han är söt. Söt som socker, nej sockervadd
fast utan kladd
Han är fin. Fin som en blomma, nej en blomsterkrans
fast utan midsommardans
Han är snäll. Snäll som ett får, nej som ett lamm
fast utan att det bits om man går för långt fram
Han är kul. Kul som nyckelpigan på gröna lund, nej stora bergochdalbanan
fast utan att man är för kort då.


(men alltså man måste ha upplevt den där känslan att vara för kort för bergochdalbanan för att fatta hela grejen med min dikt)


beenie man, vin, tellan = looove

sitter här med ett glas vin, dunkar beenie man och väntar på tellan... =)

Mamma: -"Vilken mathilda, vare du skulle ut med?"
Jonna: "-A men tellan du vet"
Mamma: "aha hon som snusar..." tystnad "jonna börja inte snusa nu, man blir bara yr i huvet av det" (orolig röst) hahahaha.

men de här kommer bli en bra kväll, vi ska bege oss till orange och reggaekväll, där vi ska möta upp camilla johan och grabbarna! :D så länge sen , så de ska bli dunder!! har köpt en ny kjol och väska (oranga dagen till ära..höhö, där fick jag till de), så de e nästan så att jag känner mig fin! herregud va ska de bli av mig!? är inte van vid de här:D

ännu en dunder dag i mitt liv - (vad hände liksom?)

yes denna dagen har också vart dunder! mestadels.... för att va liiiite neggo ska jag göra en plus och minus lista:

dagens plus
hade egen lektion på idrotten, dansade, jag tycker faktiskt själv att det gick jättebra och fick mycket beröm! haha slutade med att läraren filmade koreografin som vi hade gjort, får bara hålla tummarna för att den inte hamnar på hemsidan eller så;) hahaha

jobbade även sen och det gick också jätte bra=)

dagens minus
deckade på engelska nationella B!!!! alltså toksomnade rakt ned i provet, och vaknade som ett skott en halvtimme sen och ger ifrån mig ett försktäckt tjut (ni vet den där känslan när man drömmer att man typ ramlar, och sen när man vaknar vet man inte var man är. det ljudet), varpå alla vänder sig om och kollar på mig. pinsamt, och lite jobbigt eftersom att jag inte riktigt vet hur de gick me de där provet nu...men men haha

yiihha

weei lyckad dag ida:) har skaffat mig ett jobb bara sådä!

sen när jag kom till dansen fick vi dock veta att läraren blivit sjuk, men eftersom vi hade trummslagare och hela balleten där så körde vi en egen lektion bara sådär.... dunder:D haha

sen när jag kom hem, chillade jag llite, fixade musik till imorn när jag ska ha idrottslektion, och tjaa undegör nyss kom jag på att jag borde hapluggat!! biesnfgkiwge bsafjksdtlndöfl....dessutom kom jag nu på att jag har nationella imorn, så jag måste sooooooooova! fucccckkkeriifuck.

tips från coachen

jag har blivit personlig coach på senare dar;

Anonym, ringer mig såhär helt appropå ingeting;
-"Alltså Jonna....gillar svarta killar att gå på cafeé?"

hahahhahaha WHAT?!

studentskiva!

ska man kanske börja blogga igen?? hmm..känns lite jobbigt men ändå kul på ett sett!! höhö... ääh jag vet inte

i söndags var det iallafall studentskiva! wooohoow. något man har sett fram emot i typ 2 år kanske... men det var kul. maten var lite......B.. ? men de dög, va ändå inte hungrig för jag va så speedad! haha. allting flöt på bra och ingen gjorde total bort sig (beror på hur man ser de kanske), och jag blev "klassens seriösa spårare" hahaha kunde inte ha varit bättre, motiveringen var också dunder!!

när kvällen led mot sitt slut blev jag indragen i en taxi av kakan och så bar det av mot storvreta innan jag hann tänka eller protestera. jaja, de gjorde inte så mycket visste inte hur jag skulle kommit hem annars. Hann innan jag somna tänka attt de ändå va en dunder kväll (va snackar jag om, jag hann inte tänka alls innan jag somnade?!) det jag han göra var iallfall att tappa mobilen rakt ner i asfalten. "weei nu har du 7 mobiler i ställlet för en jonna". så de e r.i.p på den:(

I allafall så var väl dagen efter inte lika skön på alla sätt. Vaknade av att linas syskon stod böjda över mig och undrade vad jag gjorde där (låg i hennes brors säng) hahaha..sen var huvudvärk som gällde, så jag begav mig hem och tvärsomnade i min egen säng på en gång. Vaknade fem, shit dansen börjar halv 6!! in i duschen och i väg till dansen på en halv sekund. Dansade i 4 timmar trots mitt tillstånd, jävliggt stolt över det. haha

men nu är det onsdag och idag blir det plugg och dans enbart då jag är..."ledig", och så kanske en sväng till sjukhuset


lite random bilder