en punkt att lägga till listan: "varför jag aldrig lyckas plugga på kvällarna"

  • "folk" stör mej genom att starta onödiga konversationer på msn....

image116

absitnens

jag har tonfiskabstinens. i know right, that's so wierd. men har haft de sen typ.. klockan 16.30 idag. de ger sig inte. bläää, haha , tänker för mkt tror jag, i synnerhet på mat. illa

iallfall idag har jag haft ännu en bajsdag. förutom att jag va dom tre vännnerna och maarit en sväng, det är alltid mysigt, sen våran idrottslektion då, den måste ha slagit allt: vi drog en fika på fågelsången, hela gruppen plus läraren, som hävdade att det klassades till "hälsa", och kursen heter "idrott och hälsa B"... :)

så dagen kanske inte va SÅ bajs ändå om jag tänker efter. de som va bajs va väl mest att dansen va inställd, den tidiga morgonen, lite släng av PMS och min tonfiskabstinens. så de positiva kanske överväger? vi säger de va

en sån här sak att minnas lessna dagar bara:

på toaletten på en krog i uppsala. två brudar kommer in. på handfatet står en öl och en drink.

M: "Åh gratis dricka!"
M (Tar en klunk ur "drinken"): "Vatten"
M (Tar en klunk ur "ölen"):"Piss"
(Helt iskallt, utan att röra en min där, bara som ett konstaterande)
J: "Näää ofta de va piss!?"
M: "Jo jag lovar de va piss smaka."
J (Smakar): "Aah...de va nog piss"
(Lika iskallt som M)

LIKSOM OFTA?!

hjaalp

jag är så trött så att jag blir nestan rädd. eller jag blir rädd. det här kan inte vara normalt, kan knappt ta mej ur sängen (uhu stackars mej liksom).

en en gång undrar jag liksom vad som är felet med mej?

vart någonstans är det konstigt att vi aldrig kommer kunna se oss själva som perfekta?




det är ju faktiskt inte ens praktiskt möjligt. det är ju bara fejk.

image114

fuck barbie och alla jävla ideal! dödödö!!!

Aaaaaaaaaaaaaargggh

varför har det blivit så att jag bara kan vara lycklig max 4 månader per år?! FAAAANFANFAN VARFÖR!?

ischia

jag vill vara lycklig nu! saknar ischia!

main

oookey jag överdrev när jag sa att jag inte va bakis. jag är ruggigt sliten. brrr. men jag antar att det vva värt de, tack för en dunderkväll brudar!!:D

men tänkte nu attt jag skulle vila liteså jag kan bli någorlunda fresch till kvällen, då de e party igen som gälller. (typiskt att alla ska hända samma helg alltså).


women of principles

mmm.-..morgon. mmm... sol.

jag är sån här som är liksom "orka med principer om saker, ta de som de kommer istället". fast jag har ju ijuförsig en liten princiop själv. "ingen SPRIT" vin, öl cider, alllt; perfa. men ingen sprit.

det går sådär.

"öööh jonna jag bjuder på en tequila äru på?"


hmm....


fuck.


vaknar upp. fuck igen. solen skiner, vilken härlig dag. hmm... this is not my room. fuck igen.

näe men fullt så illa vare inte, oroa er inte. vi satt och glodde på mtv och sjöng med till alicia keys - no one hela natten, that's it liksom. frågan är ju snarare vad my freind hade för sig i rumet bredvid.... hmm... ne nu ska vi inte va sånna.

hemma igen. från ingenstans:
"-alltså mamma jag jag  sov inte MED nån kille alltså så du vet...hehe..så du vet"
"-jonna förfan du är arton år, myndig, VUXEN! du får sova med hur många killar du vill!! det är inte min sak!"
"-nääe men alltså du vet..de e inte min grej de där..."
-"TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIG"


hmm.... ännu en av mina icke existerande principer...hmm... lummigt inlägg i know i know


men faktum är att jag inte ens är bakis! najs.:) party ikväll igen. wohohoooooooo nu ska jag kila och göra våfflor till brunchen ;D

tio saker att skita i

1. dieter
2. jeansstorleken
3. vad andra tycker
4. modet (om du inte gillar det vill säga)
5. ideal av alla slag
6. toaletter (well it's true...ha ha.)
7. killar som behandlar en skit
8. regler
9. folk som öppnar käften i onödan
10. MVG i alla ämnen


yoga är inte bara fysiskt

har jag lärt mig idag. det är nämligen så att man slappnar av på nått wierd vis så att de kan bli som så att man kommer på saker som man trodde man glömt och så. sånna här små små tankar som trängs bort och försvinner i dom vardagliga stresstankarna. de hände mig idag faktiskt: i typ två veckor nu har jag letat efter ett underbart halsband som jag har som bara har varit borta!! hade nästan börjat inse fakta; att jag typ tappat de på gymmet eller nått sånt, men så plötsligt där när jag stod i en övning på yogan slog en tanke mej: att jag skulle leta i den tröjan som låg längst in i garderoben. för där låg. jag bara visste det av nån anledning.

på hemvägen tappade jag bort tanken igen, men sen när jag kom upp på mitt rum så kom jag på det och kollade i den tröjan, bara för att liksom, och så LÅG DE JÄVLA HALSBANDET DÄR!!

creepy? nee.. bara... logiskt faktiskt. yoga funkar så.

so passes the days of MY life...

mmm..träningsverken kommer smygande. i like it. mmmm.. men nog om det.

idag....har väl inte vart så händelserik dagförutom ett kul telefonsamtal (nä...de va INTE en kille som ville ha me mej på dejt..sorry..för mej alltså. inte för er...för det innebär ju att killen finns kvar. eller va?..never mind) plus att vi fick veta praktikplatserna typ... jag är väl nöjd, men blev tjurig ändå av andra anledningar. som den tjuris jag är. menmen...är ändå på bra humör såhär mot kvällningen. tanken var att jag skulle dra mej mot patriks place. men pallant. vill sova. jalla bye suckeeers


dom tre V:na och SB

..japp. det mina vänner är allt som behöv vid smärtlindring. de lärde patrik och jag oss på daimage113gens sjukvårdslektion. eller rättare sagt vi försökte lära alla andra det. för det är ju så. inga jävla tabletter eller krämer, de spelar ingen roll om du har huvudvärk, migrän, ryggvärk, mensverk eller ledvärk; det är dom tre V:na och SB som hjälper.
dvs: Vila, Whisky, Voltaren...sex och bandage. (don't ...even... ask)

i'm alive!

..woho!. antar att jag underskattade mej själv, har faktiskt inte en jävla tillstymmelse till träningsverk!...menmen så ska man väl inte säga antar jag, det kommer kanske, som ett hotbrev på posten här idag eller imorgon...

nu sitter jag och gör finslipningarna på min hemskrivinig (ja jag veeet, jag borde himage111a gjort de igår, men nu blev det såhär...gick ju bra ändå höhö), så nu kan jag hurra och fira lite att jag har ett arbete mindre! woho! grattis till mej..bara åtta kvar...typ. ska sätta tänderna, eller fingrarna och hjärnan rättare sagt, i svenska arbetet idag vare väl tänkt. ooh yes, you go girl (försöker peppa mig själv, försöker,försöker,försökeeeer.)

men nu är de dags för en liten springtur såhär på morgonkvisten, i snön (!) som plötsligt behagade att komma. har...inga kommentarer om det. over n out (som alla skriver nu för tiden, tänkte va lite hipp)


working out in the snow.. yeah....öh?


 


döden knackar på min port..

..aa så kändes de iallafall efter dagens träningspass. jag och lina trodde vi skulle dö och spy på alla andra i rummet plus den lite halvheta instruktören. boxercise är alltid lika uppfriskande. vi slog och sparkade på varandra för kung och fosterland, det vill jag lova.
 
det värsta måste ju dock vara på slutet när man står på en rad, och så byter man var 15:e sekund och så ska man köra olika typer av slag mot alla. när man stod och tog emot slag, så var de ju intresant och se hur döda alla var, och hur mycket dom krigade (en karl trodde han var en tiger, röt och skrek  och slog som om det gällde hans mamma, och dum som jag är skriker jag tillbaka "aa de e bra HÅRDARE kan du!" hårdare?! hårdare?!!? jag kommer inte ha någon känsel i armarna imorn)

sen när man själv skulle studsa runt och slå på alla vare ju ännu värre, men roligt dock att se hur alla försökte peppa en. en gubbe till exempel sa "SKÖN skön du är skön" 10 gånger på 15 sekunder (?!) när jag kom till killen som jag skulle göra situps vid och sen boxa på hans mitslar samtidigt föll jag ihop framför honom och sa hjälplöst "jag dööööör" (till grejen hör den att han var i våran ålder, vältränad, mörk och småhet..så jag vet inte riktig varför jag gjorde så. ...?...?). en aning chockad kan jag säga att jag blev när killen då slet tag i mina fötter, pressade dom emot sig själv och skrek "KOM IGEN NU FÖR FAN". så de va bara att köra på alltså. livrädd till på köpte (nejdå så farligt var det inte, han log mot mej senoch sa "du gjorde fel slag". morr)


nu ska jag sova. och frågan kvarstår: kommer jag eller kommer jag inte komma upp ur sängen imorn? hmm... kommer med update imornbiti

80681-110

jag och lina in action,, jädra paparazifotografer alltså, aldrig får man va ifred...lol

selfconfindence

i'm way too cool for you boy
that's why it will never work
i'll have you suicidal, suicidial when i say i'ts over.. nananaaana


sitter här och lyssnar på lite musik. inte min vanliga utan typ min systers musik. sån här musik som typ "yeah baby jag är så jävla cool och självbestämande, yeeaha niggah" typ.... ni vet..confession time: ibland är jag lite avensjuk på henne. skulle vilja ha en gnutta av hennes självförtroende  och självkänsla. bara liteyttepytte. beundrar henne (och alla andra brudar i hennes ålder som är så) ibland, för att hon bara kör sin grej och inte bryr sig. men samtidigt så stör jag ju mej på det ibland också, beor på humör och dagsform.

nääe too much love i de här inlägget va

för er som undrar hur det gick med mitt pluggande som jag informerade om för 2½ timme sen så har jag också ett fint svar: DET GÅR JÄTTEJÄTTTEJÄTTE BRA TAAAACK! läs: fuck off, sköt dig själv fan. typ.


image109

ge mig speed eller liknande

aaaah ännu en måndag till mitt liv. (tar ett djupt andetag) så ..uppfriskande. gah.

är less less less. MEN jag ska bara ta ett till djupt andetag hyperventilera lite, så ska jag bara göra de sen. snabbt som en duracellkanin korsat med hermione granger i harry potter typ. ba fjiomfjiomfjiom. så äre klarrt. enkelt match. för att citera några kända disneyfigurer:


-lätt som en...du vet ....med sylt..
-..öh pannkaka?
-..nej tack, jag åt nyss!! HAHAHAHAHA ALLTSÅ va får jag allt ifrån pumba?!

humor my freinds. humor.

image108


NEJ! skärp dej jonna. back to reality (bitcslapar mig själv, fram och tillbaka, häller i mig några liter kaffe). fokusera nu. har en hemskrivning i sjukvård att skriva klart, sen ska jag ju träna med min vän Lina ikväll också, så jag får allt speeda upp de hela lite.

en syl i vädret så här på söndagskvällen

jag haaaaaatar skolan. jag oooooooorkar inte. jag koooommmer innnteee klara det.

okej så vänder vi tankarna. (pskylogsnack)

jag...gillar skolan ibland...kanske. jag orkar. klart jag gör. vafan. jag kommer klara det.oh yeah . jag är bäst.


eller nått.  hejdå jag måste plugga ..eller begrava mej själv levande. står och balanserar på gränsen och funderar vad som är lämpligast. förutom att bränna ned skolan och bajsa i nåns ansikte.

moget jonna. moget.

told ya

http://www.aftonbladet.se/kvinna/rosabandet/article1284383.ab

det finns inget som är bara dåligt rakt igenom;) mwaha

golare får inga polare

den som sätter din nån annan eller skvallrar kommer bara att förlora på det själv. det vet väl alla. nej inte alla.


igår åkte jag bussen hem efter det att jag varit och tränat med Lina. så klockan va väl runt 22.20 när det här utspelade sig. Bussen rullar in i bälinge och det är bara jag och en kille till på bussen. Kanske 25-30 års åldern, oranget skägg, grymt ful topluvemössa i världens alla färger, spinkig. jag sitter och lyssnar på min mp3 för mig själv och killen sitter två säten snett framför mej. så stannar bussen vid en busshålllplats och busschaffören börjar prata i högtalarna (läses med utlänsk brytning):
 -"Okey, nu räker det. ni är två personer i bussen. vem plingar hela tiden? lägg av!"
Jag sneglar nedåt och inser att det är jag som har knäet mot plingan!! så diskret som möjligt "sträcker jag på mig" och flyttar knäet. dessvärre var jag inte tillräckligt snabb: när jag tittar upp ser jag att kille har vänt sig om och sitter och tittar på mej. fuck. han reser sig upp och ropar högt och tydligt i den stora tomma bussen:
-"AH DET VAR INTE JAG IALLFALL SÅ DU VET!"
sen vänder han sig om igen och ger mej nått som ska föreställa en "mwahahaha got ya-blick" och sätter sig på sin plats igen.

tönt.



morr..... ofta sånna här grejer händer liksom? vad är det med mitt liv?

internationella omogna kill dagen?

japp. den dagen är det idag.. mina kära killvänner har varit omgnare (ja omogna är dom ju alltid, men idag har det varit ..speciellt)... men de fina är ju att ni ska lyckas tajma in den här dagen med min pms, fint killar, fint...riktig lovely.

det värsta är ju ändå att jag inte kan låta bli att skratta ibland. för att jag är så trött. och för attt jag har humörssvägningar. och för att de är så tråkigt så att de når den här gränsen.

kan ge några exempel från den gånga dagen då:

på första lektionen, svenska, så ska vi hitta på en egen individ. från födsel till död. så vi börjar med födelseannonsen. niclas ser såklart direkt chansen att vara rolig och så här såg hans ut:

"Välkommen ut
RUT
önskar lillebror Knut,
pappa som är snut
och sen var det slut
"
(det fanns ingen mamma alltså..)

Sen följde disskutionen om vad mamman till barnet skulle heta. Vissa hade väldiga problem om hurvida den nuvarande flickvännen skulle ha problem med att inte hon stod me som mamma till hans barn, medan andra hade väldigt höga förväntingar på sitt liv. eller vad sägs om "Gwen Lind" (nej patrik har fortfarande inte gett upp hoppet om honom och Gwen stefani.)

Sen var det bara allmänt, överdrivet mycket bög, tuttar, röka och gud vet vad hela dan. och ju mer jag sa "de räcker grabbar" , ju värre blev det, och ju personligare blev det mot mej.

på samhällskunskapen hade vi de bärbara datorerna. lite problem med internet, så niclas blev rastlös och fick roa sig på annat vis. t.ex genom att sätta på någon symfoni från Bethowen på högsta volym. Aa okej kul en gång, men 10 gången tror jag att det bara var Niclas som skrattade.

samma lektion försökte även patrik få med läraren på teorin om att jag är en "manshatande feminist", vilket misslyckades. (det får jag höra ca 34 gånger om dagen, bara för att jag tycker det är viktigt det här med kvinnans rättigheter och att man står upp för sig själv och ni vet.)

Sen skulle jag marcus och patrik gå till bussen, och dessa killar har också en tendes till att vilja knuffa till mej  och liksom pilla på mej och sådär lite på skoj, så patrik gick bakom mej och satte sitt knä i mina knäveck så att jag snubblade till.

då rann bägaren över. (det heter väl så?) jag fick ett sånt där typiskt pms ryck och skrek till både markus och patrik något i stil med "nu får ni fan ge er fyfan va ni är omogna, låt mej va...blablabla!!!" så gick jag vidare samtidigt som jag predikade om hur viktigt det var att dom inte jävlades med mej sånna här dagar och att jag faktistk hade varnat dom och blabla, för att avsluta med "är ni med på vad jag säger eller?" och vända mej om. killarna stod då ca 10 meter ifrån mej med skräckslagna blickar. "-men vafan håller ni på med?" fräste jag samtidigt som jag ändå skrattade, och får ett mummlande svar om något som låter som "säkerhetsavstånd".


käre gode gud, ge mej styrka att ta mej igenom sånna här dagar!!!! och ge niclas och dom andra liteliteliiiite mogenhet. snälla.  AMEN


 

patrik, markus och niclas. åååååååååh va jag tycker om er ibland. åååååååååååh.

var går gränsen för humor mina vänner?

Det här är humor. hahahabara för att han är så ful liksom...

 
...men det HÄR mina vänner, är, vad till och med jag anna och maarit skulle kalla "taking it to far"...
ser ni pilen <----------------------------------- dit den pekar, det är typ där ni skulle ha släppt skämtet.

tips från coachen

somliga växer aldrig upp minnsann. när vissa människor här i min närhet bråkar, tjafsar eller så att säga diskuterar så går det oftast rätt barnsligt till. det är inte helt ovanligt att man sitter på sitt rum en söndagskväll och hör ord som "bajskorv" och "skithög" eller "arselhåla" flyga igenom luften på nedervåningen. de bör då understrykas att dom ända som kastar ur sig sådanna ord i det här huset är 40+. och dom är gravallvarliga. (så, inga namn nämnda).

idag till exempel kom min kära mor in till mej där jag satt i vardagsrummet efter en diskution hon haft med någon av det motsatta könet och sa:
M: -"..alltså KARLAR. va trött jag blir"
Jag: -"Mmm..." (orkra inte svara, sitter och läser tidningen)
M: -"Alltså jonna, det ändå råd jag kan ge dig är: bli lesbisk medans du har chansen."
jag: -"Eh..aha okej..? tack."
M: "-Jag kommer stötta dig till hundra procent, så du vet..."
jag: -"Aa okej tack, då vet jag...."

mamma går, jag sitter kvar och skakar på huvudet. det borde vara tvärtom kanske? men nej nej, i det här huset är inget som det borde kan jag lova. men jag älskar er alla ändå så sjukt mycket;)


frisk luft!

sådärja. nu har jag vart ute å gått i sisådär 1 ½ timme. väldigt skönt ska jag tala om.

egentligen är det verkligen spring/jogging väder idag, men eftersom att jag inte får löpträna för tillfället, på grund av min jädra fot, så fick de bli en promenix istället, man måste ju ta vara på detta väder alltså..höhö. fick faktsikt, tro det eller ej, med mej patrik ut!! jag fick honom att slita sig från sitt älskade tv-spel för en stund (även om hans första svar på frågan var "jag har aldrig fattat det där med promenader, va ska de vara bra för?")

men nu är jag hemma igen, men faktiskt inte så länge till: pappa fyller år så då lär man ju pallra sig dit på lite middag och grejer. ..och kanske tårta om jag har tur. hehehehehheeeeeeeeeeee...?

vår?

det är tamefasiken vår ute. fast det är januari. jag vet att många nu säger och tänker : "nääe de kan inte va vår i januari!! det ska va vinter" eller "omg klimatförändringarna"...eller något i stil med det. ja, visst visst...jag är också oroat för vårat kära jordklot och den enorma fara som vi själva orsakat...oss själva. (doh!)

men jag kan ändå inte låta bli att må bra idag. jag älskar våren. mer än något annat tror jag. den där vårkänslan, samma känslan som när man är förälskad, fast minus en karl och hjärtesorg, de måste va världens underbaraste känsla!!! så om våren då har lust och komma lite tidigare så fine, jag tänker inte klaga!!

jiihhoo

när jag gick hem från jobbet idag, vilket tar ca 5 minuter, var jag så glad så jag nästa skulle kunna gråtit .....fast de kan ijuförsig också ha och göra med pms... blir lite översentimental då...men iallafall!


:)

dancehall - kvinnoförnedrande musik?

alla pratar jämt om dancehall som kvinnoförnedrande musik - vilket kan va sant i en del fall... med tanke på att många dancehallartister mest sjunger om va de ska göra me sina "hoes" hit och dit och ...a. ni fattar. (detta innebär dock inte att det är dålig musik, för det är det sällan), men det är då man ska lyfta fram de kvinnliga dancehall artisterna, som liksom jämnar ut genom att sjunga om hur självständiga de är och att de bara har männen till en sak. de är så klockrent att höra, liksom som ett högt elakt hånskratt till de manliga dancehall artisterna, typ "hahahaha, allvarligt talat trodde ni de där på allvar..IN YOUR FACE?" typ. ni fattar

ett bra exempel som jag kan ge er är väl tanya stephens. så jädra skön brud och artister, ta t.ex hennes låt boom wuk här:

It's not the way u walk
An' it's not the way u talk
An' it's not your beat up car
U definitely ain't no movie star
It's not the clothes u wear
An' it's not your nappy hair
It's not your gangsta flex
Bearbee it's all about de sex


Me jus live off u boom wuk
Love de way u have me pum pum stuck
Pon de big buddy, pon de big stick
Tell me tan ? when me bum flick
Love de long ding dong, boom wuk
Love de way u wuk u mek dis gyal stuck
Climb up on de cab inna de big truck
Have me a let off even thou' u bruk
Love de long ding dong


Me nuh even understand a why u wife a bruk war
U mighta love me but to me is jus a hook start
Me jus a cut an' guh thru, fling me kitty pon u an' if de claw dem hol' u good luck star
Tired fi hear all a me fren dem a stress pon, why pick u when me cyan have de best man
But how dem suh sure u nuh de best one when a me de length a impress pon

Gimme de boom wuk
Love de way u have me pum pum stuck
Pon de big buddy, pon de big stick
Tell me tan ? when me bum flick
Love de long ding dong, boom wuk
Love de way u wuk u mek dis gyal stuck
Climb up on de cab inna de big truck
Have me a let off even thou' u bruk
Love de long ding dong
A wha me say
Yow

Lately u say u get a vybez, say u nuh tink we a guh make it
Say me only hearin tings when u naked
Here's a good way fi make it work, when u see de lose de pants n de shirt
U nuh haffi knock cuz me dun lef de door on unlock
Me a de target, mek sure u machine deh pon cock
Ride or die, wha u say mister champion jack
Tek me back to de track


image104

lämna gärna kommentarer eller om ni har nån annan bra kvinnlig dancehall/reggae artist att lyfta fram;)

yoga, positiv energi

när jag gick från skolan idag va jag sjukt trött. men de va bara att bita ihop, för då var de dags för yoga!

nu såhär efteråt så känner jag mig mycket piggare, även fastän man kanske tycker att man borde känna sig änu segare efter ett träningspass rent generellt. yoga är verkligen positiv energi, så verkligen något att rekommendera så här i vintermörkret! alla borde prova (ja sen passar denna träningsform ju inte alla, men de kan man inte veta förens man provat!

men nu är jag hungry, kycklingsallad snart, mmmm... sen...blire nog en lugn kväll (om ingen känner ett desperat behov av att umgås med mej då ere bara å slå en pling;)

image103


yoga på beachen sådär vore ju inte helt fel.. en sån resa lär man ju prova på nån gång..

akuPUNGtur

ja i går var det då andra gången på akupunkturen. jag behandlar en inflammation i nån slemsäck på sidan av foten som jag fått på grund av överansträgning (ja be mej inte förklara närmare för jag vet inte). nu är ju grejen den att jag har s¨n fruktansvärd nålfobi. självakupunkturen gör ju faktiskt inte SÅ ont, men de e just de där att veta att NU sticks ter långs nålar in i mej,sitter dom där... uuuuh. men jag klarade det. skrek bara nästan sönder glasrutorna och fick naprapaten att skratta på arbetstid. men de bjuder jag på.

kan iallfall fakitskt rekommendera detta trots allt, för tro det eller ej men det funkar. har bara en behandling kvar sen är min inflammation borta, som jag lidit av i så många veckor!


image102

nej nu äre skola och sen yoga! ..och sen..HELG! hejdåhej

det här inlägget skulle egentligen ha postats igår kväll...

...men det var något knas du som det verkade. anyway dumt å låta de goa to wast, so här kommer de:


onsdag  9/1 ca kl 22.30

eftersom att jag råkade ta en tupplur i eftermiddags (ja jag råkade... bara toksomnade framför datan faktiskt..) så blev jag ganska pigg framåt kvällen. så efter att ha ätit middag (linsgryta... mm thats my kind of food) bestämde jag mig för att bege mig till lövstalöt och uträtta lite ärenden. höhö. först förbi maarits place och ge henne en försenad julklapp samt hämta hem johans hårvax (ja fråga inte varför hon hade de...) och sen till louise för att ge en födelsedagspresent i efterskott:)

till louise gav jag temugg och te...chaite närmare betstämt, köpt på indiska, men alla kan ju inte va smarta, och som vi vet så är ju louise egentligen en blondin, vilket märktes när hon öppnade sin present :"-Åååh curryte!...eller?" hahaha.. fick iallfall smaka på teet sen, som smakade finfint (ja jag har de ijuförsig redan själv men ändå). vart lite temys och prat med daniel och louise där en snabbis, fast skulle behövt längre tid, det var så längesen hjärtat!!

sen blev de en grov powerwalk hem samtidigt som jag drog iväg ett litet phonecall till min vän camilla som jag inte heller träffade igår, så vi bestämde en eventuell dejt imorgon:) najs.

näää om man ska förssöka få sig lite sömn imorgon sk ajag nämligen på den dumma akupunkturen igen! (har inte berättat om mitt förra besök där än, måste göra de sen. wish me luck!




skolstart och glädje (hur det nu går ihop?)

so okey here we go again. skriver iallfall..fråga inte varför...

idag började skolan. jättetråkigt skulle man kunna tycka. men faktum är att idag har jag tränat magmusklerna mer än på länge (dvs. jag har skrattat).

först på engelskan hade vi jättetråkigt. så tråkigt så att det blev kul alltså om ni fattar. vi är en väldigt lite engelska grupp, och de är väl typ jag och tre killkompisar som alltid  sitter längst fram. och så när våran dramatiska lärare ska berätta nått så satt vi, eller kanske mest killarna, och avbröt honom och gjorde om hans meningar. typ:

lärare: Today.. we're not sure if william shakespear really wrote all of this.
p: well, who gives a shit?
lärare: well i wouldn't use that word but  i agree with u do.
m: well, what about "i don't give a poop`?
läraren asgarvar (?)

läraren: and there was this young girl who met a boy and got.....
b: in love?
j: married?
m & p: knocked up?

o.s.v... helt sämst lektioner. och läraren är så spårat som man bara kan bli och typ hittar på röresler till allt han säger.

sen fick jag nästa hysteriska skrattpå hem vägen. vad kan man säga, att åka bil med khaled är alltid lika roligt. när man är inne i stan hissar han ned rutan och sjunger med på den låt som råkar vara på radion. å han sjunger verkligen med hjärtat och som om han menar det till personen som vi åker förbi. idag råkade det vara den här låten "here without you" med typ 3 doors down (? om de kan stämma) och när refrängen kom tog han verkligen i från magen :"I'M HERE WITHOUT YOU BABY...NANANANANANA JAAAA DU PÅ CYKELN, JA JAG MENAR DEJ" (allt de där sjungs alltså, inte sägs) folk kollade förvirrat på honom, tro mej.

vad skulle jag göra utan er killar? u make my days;)

image101
parre på min födelsedag i sommras:)

less!!

jag har lessnat på det här med blogg. känns som om jag inte har något att tillföra bloggvärlden för tillfället. man ska blogga om man har något intressant ämne som man är bra på, ett annoorlunda liv, eller bara ett allmänt händelserikt liv tycker jag. jag har inget av de.

känns som att många missbrukar bloggarna nu förtiden genom att skriva bara massa intern skit om någon person utan att skriva nån namn eller nånting så ingen fattar? eller bara allmänt vara elaka. onöigt. men får se om jag åtekommer. hej så länge

arg

nu blev jag arg. jättearg. helt plötsligt dök en kellogsreklam upp på min blogg. jag vill inte ha den där!! fyfan vilken äckelreklam "tar du också lite längre tid på dig att komma iväg?...BANTA SÅ KOMMER DE GÅ BÄTTRE FETTO" typ....fan. tror ni att man kommer iväg fortare på morgonen för att man är smalare? tror ni att man kollare en kortare stund på sig själv i spegeln för att man har bantat sönder sin kropp? jag ska stämma kellogs.

traok

idag är de traokigt. har städat och pillat lite i mitt rum, försökt plugga, sen nu ska jag snart till jobbet. vet dock inte när jag börjar, men det visar sig.

fotproblemen is back in town

hatar mina fötter. gör så ont jämt. harnämligen ett problem/skada i mina fötter, som heter nått råkonstigt och somär där jämtmen bara kommer fram lite då och då. typ nu. kanske stannar i ..månader år. nej får inte tänka så.

funderar på att investera i ett fotbad? eller kanske kapa fötterna. öppen för övriga förslag.

tanke

all denna energi vi lägger på att försöka bli som vi vill vara, tänk om vi skulle lägga den på att lära oss acceptera oss själva för dem vi faktiskt är?

geee meeej styyyrkaaa

jag orkar inte.

hmmm

dom senaste dagarna har jag besvärats av telefonsamtal ifrån konstiga mobilnummer, med konstiga riktnummer. liksom från utlandet. hmmm... men ingen säger nått!! hmm... mystiskt. kollade up det och visade sig att riktnummrena va ifrån Frankrike och Belgien...hmmm? har jag några vänner där? nej. har jag några ovänner där? nej. ...hmm... hihihi tänk om jag har typ samma mobil nummer som typ fredrik reinfeldt eller nått=D kanske är massa värstingar som ringer mej bara! höhö

resumé 2007.

 


väldigt intressant resumé av nyår!

god morgon...eller morgon iallafall. det var ju nyårsafton igår.wohoho...'

nyår är grymt överskattat, men hade trevligt ändå igår med många skratt och..konstiga situationer.

började med att åka hem till maarit och tinnas systers lägenhet och va lite me tjejerna. mysigt sådär. men plötsligt ringer det på dörren och utanför står grannen och hans killkompisar, och innan vi vet ordet av det står några okända pojkar och buggar i vardagsrummet!?

iallafall..sen bar det av ner mot stan,med samma buss som dessa killar. när vi väntade på bussen stod anna och jag med "the boy next door" (som förövrigt blev lite förtjust i anna där...dock ej ömsesidigt) så fick jag för mig att jag kände igen honom. därav denna konversation:

Jag: Alltså jag tror du liknar nån...
Anna: ..aaa..
Jag: ..i typ harry potter!
Tystnad.
Anna: ...ja, gollum! 

hahaha..

väl inne i stan "tappade vi bort" våra nya vänner och begav oss mot slottsbacken för att fira GOTT NYTT ÅR, och på vägen träffade vi på många bekanta ansikten.  många obekanta med för den delen, bl.a en som maarit bjöd på vår begravning? eller vad sägs om killen som nån gick fram till bara sådär rakt av och sa "ursäkta, har du flickvän?" för att sen bara hångla upp på plats. (jag är mäkta imponerad)  men sen slog klockan tolv och vi skrek och va glada. vi sprang runt och krama alla ensamma (och oensamma också för den delen) gott nytt år. för de fick vi två fulla champangeflaskor..inte dåligt!

sen bar de av ner mot max för vissa skulle käka, och sen va kalabaliken i full gång. ja.. va ska man säga om de?..killar är bajs...ääh nee allla är bajs...hmm..

sen blev det inge nå av me nåå jädra efterfest så vi begav oss tillbaka till lägenheten, jag, tinna, anna och maarit. alla va trötta, men det är just den här tiden på dygnet som råkar vara annas specialitet, då får hon någon slags vändpunkt och blir jättepigg, när alla andra vill sova liksom. dessutom va hon sugen på cola så hon skrev ett brev till grannkillen att han skulle komma in med cola till oss när han vaknade. brevet avslutades med "du sa att du ville hjälpa, här är din chans. we will pay you back baby...." hmm..

innan vi la oss hittade vi några hårda lussebullar i köket. och vi kom fram till att herregud vi kan ju inte slänga dom! och eftersom att dom uppenbarligen inte var ätliga måste vi ju göra nånting med dom...så vi gick ut på balkongen och kastade dom på folk helt enkelt. snacka om töntiga tjejer! vi skrek "LUSSEBULLE", kastade, och duckade. maarit och jag blev dock lite rädda ett tag när han vi kastat på såg ut som en livsfarlig punkare.

sen gick jag och la mig i teodors barnsäng, som va en aning för liten, och sov gott.

nej de va min tråkiga resume av den endå roliga nyårsaftonen.

nu är jag sugen på...glass. hejd