Fundering...

Vad är det för speciell egenskap man måste ha i kroppen för att kunna cykla utan att hålla i sig med någon hand alls? Jag försöker och försöker, men fan alltså, 1,5 sekunder senare ligger jag nästan på marken!

Klara färdiga, poff, SOMMARLOV!!!!!

Ni vet precis hur jag kommer inleda det här inlägget: ÄNTLIGEN SOMMMARLOV! JIPPY!!

Äntligen kan man bara släppa alla tankar på att plugga och bara vara ute i solen och ha det bra och släppa alla bekymmer och oroliga tankar, och bara liksom stänga av hjärnan. Och det, gott folk, är något jag och mina vänner världsmästare i, vilket vi inte var sena med att visa i helgen. Ner med lite alkohol  i halsen bara så tjoff är det som att man har kommit åt någon slags off knapp på hjärnan. Spriten tar på sin upptäcksfärd i kroppens alla vener, en sväng förbi hjärnan och övertar första vaktposition; "gonatt, du kan sova nu, jag kan ta över härifrån nu ja polarn" liksom. Och vem kan klandra hjärnan, som jobbar 7/24, för att tackaja till en extra rast?

Nåja, när jag slog upp ögonen dagen därpå, var det iallafall med säkerhet någon som hade kommit åt den där sabla onoff-knappen igen, för nog kände jag att hjärnan var på plats. Den liksom startades upp sakta men säkert, som en dator; modell "windows 95", något den medelade genom att värka som tusen miljarders nålar i ögat. Underbart sätt att börja sommarlovet på tänkte jag, när jag sakta reste mej upp ur sängen och i samma stund som mina fötter snuddade vid golvet, träffade de där oerhört meningslösa, men ack så välbekanta tankarna mej; "jag ska aldrig mer dricka", "vafan skulle jag ta de där sista glaset för" och så vidare... you know the story. Samma skit varje gång, och man är helt seriös när man tänker dem även fastän man vet att man redan nästa helgen mycket väl skulle kunna tänka sig en cider eller två.

MEN VAFAN! Man får ju bara sommarlov en gång om året och kunde det finnas något bättre sätt att fyra av startskottet på än detta?!

Kvällen var iallfall lyckad, med både lite karuseller och härliga ögonblick i stadsparken! Tänker av diverse andeledningar ta viss hänsyn till andra människor (och mig själv), och inte gå in på några detaljer...

Ni är iallafall underbar tjejer och killar!