blä

woohohohooo! merry christmas and a happy new year eveery body.

så va man sjuk igen.jaja. jag antar att man inte har levt förens man har spytt julmat. (oh. did i have to write that?)

åh jag bara älskar min kropp, mitt immunförsvar och min mage! not.

why?


Find the reflection you see to be so damn unpretty

I wish I could tie you up in my shoes
Make you feel unpretty too
I was told I was beautiful
But what does that mean to you
Look into the mirror who's inside there
The one with the long hair
Same old me again today


My outsides look cool
My insides are blue
Everytime I think I'm through
It's because of you
I've tried different ways
But it's all the same
At the end of the day
I have myself to blame
I'm just trippin'


You can buy your hair if it won't grow
You can fix your nose if he says so
You can buy all the make-up that mac can make
But if you can't look inside you
Find out who am i, too
Be in a position to make me feel so damn unpretty


Find the reflection you see to be so damn unpretty

dagens (möjligen nominerad till månadens)

jag vill varna alla som inte känner mig så bra att det här inlägget kan få mej att framstå som en smula...galen. men...wait a minute...det är jag ju typ...så ääh de e lika bra att ni och jag inser fakta, läs på: här mina kära har ni dagens tabbe. möjligen en av de nominerade till månadens. (men tro inte att de betyder att sånna här grejer inte händer mig ofta, för det gör dom.)

jag glömde berätta en sak. jag har nämligen kommit på en anledning att gilla detta vintermörker: när man är ute och går, sent på kvällen, på t.ex cykelvägar där det inte finns några hus i närheten, så är det ingen som ser vad man gör! det betyder att man kan traska fram och tillbaka i timmar  på dessa cykelvägar och DANSA! (gäller dock endast vissa tider på dygnet, t.ex mycket sent, eller på helgdagar när ingen är ute, t.ex juldagen)

man kan studsa runt där som en galning och ha en låt på repeat på mp3n och bara komma på en koregrafi till , den! skitroligt det brukar jag göra, och som ni kanske fattar var denna dag ett perfekt tillfälle eftersom att ingen är ute. så´jag körde på med en låt och gick/dansade där framochtillbaka. naturligtvis stannade jag upp ibland och kollade så att ingen  stackare son försökte förbränna lite julkalorier var ute och gick sådär på kvällninge trots allt, men det förblev tomt.

tillslut kom jag verkligen in i min koreografi (som var en blandning mellan reggaeton, salsa, dancehall, street och afro...don't ask) och kollade mig inte så noga runt. så var jag mitt inne i ett afrosteg som ser ut ungefär som om man skulle göra indianhopp och headbanga på samma gång. vilket innebär att det ser aslöjligt ut när man inte höra musiken till.( fast det gjorde ju jag, så jag tyckte de känndes bra) iallafalll, när jag är mitt i det här hoppet drar jag upp huvudet och hajar till när jag ser en man som står ungefär 15 meter ifrån mej med sin jycke och bara gapar. han bara står där och gapar. jag får panik och vet inte vad jag ska göra, så jag beslutar mej för att börja springa. så där springer jag mot honom som en galning, och hinner tänka "men herregud jag kan ju inte springa mot honom!!" så jag vänder håll och sneddar upp mot stora vägen och sneddar över den för att sen springa vidare mot andra sidan.
 
i farten, vänder jag mig om för att kolla på mannen och han står kvar på samma punkt och bara stirrar åt mitt håll. jag ökar farten och tänker något i stil med att "nu kommer han ringa polisen, han måste ju tro att jag går på droger eller nått", men ändå stannar jag inte.

så där springer jag; i mjukisbyxor en tjock dunjacka och converseskor,på bussgatan i bälinge på juldagsnatten. möter både bussar och bilar och kan lova att allihopa tänkte samma sak: hon måste va dum i huvet!

ser ni hur illa det är? notera att denna historia är helt sann och faktiskt har inträffat..NYSS!!
nej som sagt: man kan inte va bra på allt!! (men vore ju himla kul om man va bra på nått!)


juldag

egentligen borde jag sova nu med tanke på hur trött jag är, hur tidigt jag ska upp imorgon och hur tidigt jag gick upp idag. men kännde för ett snabbt inlägg här:

idag har jag jobbat igen. och alla som tänker "nääe stackars" nu kan skippa de... de är inte så hemskt som alla tror lovar;)!

sen vare julafton nummero 2 hos pappa med ännu ett julbord ....yes denna julbordsstatisk har oroväckande siffror, sannerligen..frågade mamma hur många kilon man kunde gå upp på 2-3 dagar, jag gissade på fem, hon gissade på att jag va dum i huvet...iallfall, sen vart de paketöppning igen...aaa börjar bli lite tjatigt höhöhö...... om nån vill veta va jag fick så fråga...(de va inte nått värsta flashigt om ni tror de, orkar bara inte skriva, typ bara sånna här flytta hemifrångrejor)

sen körde vi ett litet buzz race...kan medela att jag kom sist och niclas vann med 4000 poäng mer än mig:(... man kan inte va bra på allt!! näe nu ska jag sova kanske. ciao


du vet...hehe

samtal i vardagsrummet efter julklapps öppningen;

mamma: jonna, har du fått nå god jul sms då?
jag:aa faktiskt, från den och den..(räknar upp några)
mamma: oj då från honom, har du svarat hoppas jag?
jag: nej jag har inga pengar på mobilen, så jag pallade inte
mamma: men vafan du får ju anstränga dig det kommer ju aldrig hända nått mellan er!
jag: nej men åh jag har ju sagt att det aldrig kommer bli nått mellan oss!
mamma: men bli nåt och bli nåt, man väl öva lite!
jag: vadå "öva" ditt snusko?
mamma: men nej, jag mena inte så, typ öva på att bli uppvaktad och sånt du vet..höhö
jag: ääh vafan jag behöver inte öva, du vet jag är en naturbegåvning...mwaha.(blinkblink)
vänder mig om och ser morfar sitta bakom mej med lite småskärrat ansiktsuttryck
jag:...du vet, på att bli uppvaktad och sånt alltså..hehe.

doh.

ho ho hoe

nu är jul igen . yes sir.
sitter i mitt rum nu mitt i all stök och har precis kommit hem från jobbet och duschat av mig. har egentligen inte tid att skriva för här hemma är de julstress kan jag lova. har precis upptäckt att det där med julhysteri inte är något som föds när man blir mamma, nej det är något som finns där hela tiden, en medförd egenskap. jag kan lyckligtt säga att jagdefinitivt inte har den, jag skulle faktiskt klara mej helbra utan allt detta TJAFFS, dock är det tyvärr så att både min mamma och min lillasyster (11) LIDER av detta. tyvärr får jag också lida eftersom att jag bor i samma hus som dem:( uurkk...snart är det över;) nej då men visst är de v'l lite mysigt också ibland=)

my dream



min dröööööööööm...

2008

inför varje nyår så tänker man ju alltid: åh det här året kommer allt att bli så bra, jag ska göra de och de och de.... och sen... sitter man där i december och inser att de blev inte exakt som man tänkte sig (de behöver inte vara något negativt, kan vara bra ändå!). så därför sitter jag här nu och tänker att jag inte ska tänka så (?)...men så började jag göra det ändå, och plötsligt fick jag den här känslan att 2008 faktiskt kommerbli sådär mycket bättre än alla tidigare år. har så mycket kul att se fram emot, t.ex;

-våren med alla studentskivor (alla måste komma på våran, 11 maj boka upp det datumet! bj!)
-studenten!
-roskildefestivalen
-uppsala reggaefestival! (hade hoppats på att få åka till summerjam också, men man kanske inte kan få
allt...kanske kan bli nästa år!)
-dans, dans, DANS!
-västindien och kuba och daaaans <3 (läääängtaar)
o.s.v, o.s.v... nej 2008 ska bli bra, ska bli bäst!! och om det inte blir det ska jag göra de till de!!! det blir ju vad man gör de till eller hur!




jag i mitt korta hår för dom som inte har fått se de än höhö...

dan före dopparedanfan

23 december. åh vad underbart...inte. alla är panikslagna, typ maniska om hur rent det ska va o.s.v FAAAAN FÖR 23e december!!!

som ni kanske ser har jag bärjat ändra på designen i min blogg. är inte klar än, fortsätter sen, om ni undrar.

igår va jag ut med maarit och co=) reggaenight på orange och så jävla najs.

det som är mindre najs måste ju va vimmelbilderna. hahaha hittade precis en bild där jag står å dansar med en kille och jag gör nån min så det ser ut som jag har 3 dubbelhakor!! (man ser itne min kropp bara huvet för jag är så kort. ) hahaha ser framför mig hur den där killen går in och kollar på bilden och ba WHAT?! dansade jag med den där ugly bruden!? (jag är verkligen UGLY på bilden) ...men antar att jag bjuder på den.

nej nu ska jag slå in julklappar o.s.v BLÄBLÄBLÄÄÄÄÄ

image95

det här inlägget har ingeting med någon annan än mig själv att göra (varför skriver jag det då?..doh.)

det är mitt liv, vilket innebär att det är bara jag som kan förstöra det. isåfall antar jag att det också är bara jag som kan se till att bygga upp skiten igen när jag har förstört det, istället för att förstöra ännu mer! man sparkar inte på någon som ligger om ni fattar vad jag menar.

varför ska man va så elak mot sig själv som man aldrig skulle kunna va mot nån annan? Hur kan det vara logiskt och okej?

det här året ska jag för första gången göra nyårslöften. och dom ska inte handla om att jag måste uppnå de och de målet, de och de betyget, elller den och den vikten. eller jo det ska handla om precis det, fast tvärtom. (försöka duger, återkommer till ämnet)

Linda äter baguette med kniv och gaffel.

nu har jag officiellt jullov. woho. kom precis hem från jobbet, så nu äre på riktigt! för att fira mitt jullov ska jag nog sova imorn...eller skojade bara jag ska ner på stan. urk.

idag fikade vi tjejerna i klassen (några av dem iallafall) innan julavslutningen:) julavslutningen sedan var trevlig.

sen träffade jag linn och maarit och sen vare jobb. inte så mycket mer att säga om det...

p.s idag hade jag kjol på mej. sa till alla att kolla noga för det kommer inte bli nån vana.

trött (åh vilka fyndiga rubriker jag har! nej jag tror på återanvändning för fan!!)

jobbig dag. grovt. känns som jag satt i skolan i femhundra år och bråkade med en dator för att sen åka till jobbet och slita sönder mig. så en 8 -21.30 dag alltså. då är man bra trött sen kan jag lova. Nej måste sova nu. imorn blir det avslutning och sen JOBB. jippy!! (men jag är glad ändå för jag har jullov då)

idag pratade vi också lite på lärarkonferansen (alla lärare på skolan var där= väldigt många) eller vi och vi vad leker jag för? julia pratade och jag stod bredvid och såg dum ut. Kan bara säga att fyfan va imponerad jag blev av julia. Det är precis  så där jag skulle vilja våga vara. Ställa mig framför alla dom där människorna oc h bara babbla påprecis som om jag hade kommit hem fårn skolan och satt mej ner och berättat för min mamma vad jag gjort uner dagen! gissar på att julia fick mycket bra betyg på nationella höhö. åh okej nu kommer det, det här jag borde skriva (och framförallt mena) efteråt: Men jag är precis lika bra ändå!" (uääähk va töntigt det låter..brb måste spy. vi tar de där steget nån annan gång) 

p.s 1. Vilka skänka en tanke till vår stackars gympavikare för dagen: Svante. antar att vi inte var så schysta (exempel när alla vägrade vara med,sket i vad han sa, började asgarva när han sa sitt namn,och kallade honom "pannbandsfjolla" (de sistnämnda var det ju ijuförsig bara niclas som gjorde men ändå)) ..amen.

p.s 2 nått har gått sönder i min fot. stressfraktur?! det har jag inte tid med.

julmys vs. julstress!!

imorse ville jag inte gå upp. nej fyfan det var så kallt och så mörkt och så BLÄ! men sen mindes jag plötsligt att de va idag vi skulle "fest" på första lektionen med kristina! woho, tänkte jag och flög upp ur sängen...nästan...inte...typ tio minuter senare.....kröp jag upp...men iallafalll:)

ja gjorde det brutala misstaget att cykla til skolan (DET VAR FÖR FAN 10 MINUSGRADER!!! VAD TÄNKER JAG MED?!) så när jag väl var framme i skolan kunde jag inte känna mina tår. Väl i klassrummet var det bara jag och julia där till en början, men sofia och lina kom insläntrandes så smånigom.

Kristina bjöd oss på stulet te, julmusik och...någon råläskig engelsk pudding som luktade...äckligt! alla provade lite för att va snälla mot kristina, men jag kände att de här va lite utöver mina gränser så jag drog till med att jag var mandelallergiker (efter att ha kollat innehållsföreteckningen och räknat ut vilka saker den innehöll och vad man möjligen kunde tänkas va allergisk mot). (Dock är jag världens dåligaste ljugare så fick sen dåligt samvete och blev tvungen att erkänna min lögn för att sen ta en bit som kunde liknas vid ett kryddmått och därmed göra mitt påstående till ett faktum: det var jätteäckligt, och eftersom jag inte ljuger så bra va jag tvungen att säga det också. förlåt kristina) men vi hade mysigt iallfall!:)

  
någon som helt ärligt talat kan säga att de tycker de där ser gott ut och vill smaka?!



sen hade vi gruppskrivning och hamnade då i samma grupp som carro och linda vilket fungerade bra för min del!=D

efterskolan drog carro och jag en riktig mysfika på nollarton med te och hela kittet. i miss u baby, de får vi göra oftare<3
image93


ja en jädra mysig dag då kanske man kan tycka. och det är sant. men.. det stoppar inte det faktum att jag är så julstressad så jag snart tuppar av. är inte klar med skolan än och definitivt inte med julklapparna heller. men antar att det ordnar sig med tiden....eehhm...whatever.


fyfan

sitter å skriver på mitt arbete om kvinnovåld och sitter på hemsidan http://fagelfenix.org/Kvinnan/Berattar och läser om kvinnor som berättar om sinna helveten. säger bara fyfan. jag mår verkligen illa. hur kan en människa vara så jävla raktigenom RUTTEN!?

ledig

idag är jag ledig...woho! men vad gör jag uppe då? kanske nån undrar.... jo e ska jag säga er jag ska PLUGGA PLUGGA PLUGGA... yes...eller försöka. har precis ätit frukost och kollat på ett avsnitt av one three hill (nörd), ett bra sådant, de me haley och nathans bachelorparties ("dude, that's you'r mum!" "stepmum..." "dude your mum's a slut" "stepmum... high five" hahaha) anyway, idag ska jag på massage=) de kanske blir en upplevese de med....

give me a FUCKING break

image88


alltså va? sen när blev det där en putmage?! nigga please.... va glad att jag inte läägger upp en bild på min mage efter gårdagens julbord. vad händer med världen?! en sak är iallafall säker dom har aldrig sett en putmage...

mätt mättare proppmättast

jag har varit på julbord idag. så jag är väldugt mätt. min mage är så tråkig, hann inte ens komma till kötbullarna och de innan den skrek rätt ut att de va nog:( men men. nu måste jag plugga OCH så ska jag klippa mej kanske om jag har tur

enough

de börjar bli dax nu.... att vakna upp. sluta med att ta vad som helst.

julbak& mys - bilder höhö


woooaaah!

vil bara säga en sak till alla som inte har vart på stan och handlat julklappar idag: LUCKY YOU! fyfan va me folk. men fick lite gjort i allfall... nu håller de på å bakaspepparkakor och annat förfullt här hemma, ska lägga upp bildbevis sen;D

de är ganska enkelt

ja men äntligen har jag fått svar på mina funderingar om varför man är så jävla trött nu för tiden! plötsligt blev allt crystal clear, den här killen är bright alltså! hahaha kolla här:

han: hur är det?
jag: bra..så jävla trött bara!
han: va?! jaja trött efter en skolvecka?!
jag: ja men det är ju så mörkt ute, man blir trött då.
han: nej men de såhär; gud gör mörker för han vill att vi ska sova.
han: så om gud gör mörker på en skoldag....
han: ...so let it be!

allting är ju liksom enklare än man tror

friday night maaajs (inte majs utan mys, tänkte lite amerikansk accent)

ligger i sängen nu med min älskade (aka datorn) och har precis kollat på film och ätit banan. i sängen. mmmm.... vi vet allt hur man myser till det jag och loverboy.

nej nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn och dra staden med samme. japp så ere. konstigt att man är så trött hela dagarnaoch sen när man ska sova så går de plötsligt ändå inte? hmm.. kan ha att göra med de kopiösa mängderna kaffe man dicker för att överhuvudtaget hålla huvudet halvuppe i skolan... anyway good night


lusselelle i efterskott

glad lucia..i efterskott:).. kan man säga så föresten? eller? aja.

igår va de lucia och jag kunde tyvärr inte blogga eftersom att jag va så upptagen av att vara lucia....MAIN.

haha nej ärligt talat så har jag nog nästan aldrig i mitt liv ens blivit erbjuden att bli lucia. tyckte alltid det var lika hemskt där i skolan när man skulle rösta. fick alltid typ en sympatiröst som fröken säkert skrev dit för att ingen skulle få noll (eller så vare jag som röstade på mig själv). undra om detta hadde något att göra med min längd? eller kanske också lite för att jag ger ett allmänt oseriöst intryck på folk?

en gång fick jag faktiskt va lucia. vi lottade, på fritids eller så, och jag blev lucia. alla skrattade. dom tyckte de va roligt att vi hade ett "skämtluciatåg." (jo det har faktiskt hänt)

image74

över till något annat: ni vet den här sången; "lusselelle, lusselelle elva näääätter före jul..." kom och tänka på den här om dagen: Vem fan va lelle och vad i helsike gjorde han med lusse(lucian) elva nätter före jul!?... nått att fundera över minsann...

humor

den här bilden måste ju lätt kanditera till årets bild! hahaha.

okej sammahanget är så här: Vi ska på studiebesök på ett sjukhem i london, men virrar bort oss totalt i tunnelbanan så vi blir sena och tvugna och ta en taxi. kristina har näst intill hybris och försöker desperat förklara vägen för taxichaffuören samtidigt som hon gång på gång säger till oss hur viktigt det är att vi gör bra intryck här och är trevlig och ber om ursäkt tusen gånger o.s.v.. ja hon var väldigt stressad med andra ord.... vi var... mindre stressade över situationen. som ni kan se. haha.
image73

trötthet

oh no... trötthetens klor har gripit tag i mej!!! .. och så många andra. det går inte att undgå en tid som denna alltså, detta mörker...SUCK!!

har hållt på att somna på alla lektioner idag i skolan, och då äre ju inte så kul att veta att man mååååste plugga när man kommer hem. så de va bara att slänga ihop en dubbel snabbkaffe och ta ett äpple och gilla läget antar jag:)


ikväll blire träning/skaka rumpa med mimmi;)

en söt liten bild på julia och en ekorrkompis en härlig dag i london får liva upp stämningen lite. hihihiiiiii:)image72
 

och en till sak: jag hatar när saker och ting blir fel, och så kan man inte göra något åt det för att...det bara inte går...BLÄ

trött

jag är trött. jättetrött. jättejättejäääättetrött. de måste va detta jävla mörker. försöker plugga religion men bajs va dåligt de går på grund av denna trötthet. raooo.:(

ne måste rycka upp mig. snart kommer maarit och anna-lisa hit och jag ska bli tvingad att kolla på ugly betty och desperat house wifes. som vanligt. men jag gilalr läget. hejdå.

blogg

ni vet när man skrivit typ världens längst inlägg som man bara är asnöjd med och som faktiskt hade en viktig innebörd? ni vet sen när man är klart och trycker på "spara och publicera" och så försvinner allt? ni vet den känslan?

jag hatar måndagar


min lillasyster är så jävla ... rolig (?) (Elvira 11 år):

jaha så har man blivit knäckt av en elvaåring..ofta hon är mer språkbegåvad en vad jag är


jonna!! - säger:

vem är "jecel adliga" eller va de stod på ditt namn?

£lvir@ säger:

Nej ja visste inte va jag skulle Heta

jonna!! - säger:

haha ljug inte... de måste ju va nån? är de en kille?

jonna!! - säger:

elelr äre nån kändis som ja ginte vet kanske?

£lvir@ säger:

nej ofta man heter Det

£lvir@ säger:

jonna!! - säger:

...va

jonna!! - säger:

`?

jonna!! - säger:

va menar du?

£lvir@ säger:

man kan ju inte Heta så

jonna!! - säger:

ofta du bara hade tagit massa bokstäver och satt ihop ? haha

£lvir@ säger:

nej men de Betyder ju

£lvir@ säger:

ni är Bäst

£lvir@ säger:på Arabiska


.....

£lvir@ säger:
Vem e på Bilden mer änn Du??

jonna!! - säger:

bob marley

£lvir@ säger:
Riktiga men han e väll död

£lvir@ säger:
??

jonna!! - säger:

jaa..men en vaxdocka!

£lvir@ säger:
jaha ...



önskar att jag va lika cool och nochalant när jag va elva alltså....


önskelista hit och dit

..nej har inte skrivit någon! HA! har ingen lust att göra de heller, känns larvigt....

men om de ska va något så kan jag väl skriva en längtelista här, med saker jag längtar efter just nu (en aning mer realistiskt än önskelista..hmmm ..inte min grej att va realist kanske, men who cares...jag är ju ett NEGGO så.....):

- Jag längtar till studenten!
- Jag längtar efter ljus, sol, vår och sommar...big time!!
- Jag längtar efter om ett år (enligt mina planer kommer jag inte befinna mig här då.HA!)
- Jag lägntar efter praktiken, slippa skolan några veckor.
- Jag längtar nog efter framtiden i största allmänhet.
- Jag längtar efter... mat.
- Jag längtar tills du blir ful. så jag slipper tappa andan varje gång jag ser dej...nej jag skojade... eller va?


ääh fan, jag skulle ju va realisktisk. det sprack. fan.

snurrsnurrelisnurr

idag i skolan va jag virrig. tappade bort min mobil..again! men don't worry den e återfunnen;)

sen vare lite komiskt allting också, de kan ju lätt uppstå pinsamma situationer när hela klassen sitter vid data torget:

Niclas:-"Men lina, varför är inte du online på min msn?! Har du blockat mej!?"
Lina: -"hehehe...eeh nej jag är offline"
Samson sitter bredvid niclas. Niclas kollar på samsons skärm och utbrister:
-"Men vafan samson, du har ju också blockat mej, hur länge har du gjort de?!"
"-Ehm.. faktiskt...sen typ.. nian.."

Hahahah snacka om att finding out the hard way hur saker och ting ligger tilll...

Sen fick khaled ett litet flipp på sin dator och det är ju alltid lika kul..."-Paketpris!! Bärbart tangetbord, äh vafan vå stycken, plus en fin hårddisk och en blivande plattskärm, bara noll kronor!!" (föreställ er att han samtidigt som han säger detta sliter loss del efter del från datorn.. det är det som menas med bärbar.... och med blivande platskärm så menas att han tänker slå in skärmen)




det här är glädje och kärlek!! love it!! Alla som inte har provat att dansa afrokubanskt borde göra det. jag är helt..vad säger man?...frälst? haha (inte bästa filmen, men ändå, hitta ingen bättre.. kolla på hela, eller a ni kan ju hoppa lite för den är så lång, men iallafall de är olika dansstilar så kolla=D..jag gilalr bäst den sista, hon i blått, yemaya)


periodare

allting kommer och går i perioder här i livet. så även mitt humör. jag är nog en väldig periodare på den fronten. okej brukar inte skriva så mycket about my feelings here på internet u know (a ni ser måste flamsa till det, iallalfall), de blir för djupt för mej, ni skulle ändå aldrig fatta om jag skrev ned mina tankar här.

men nu tänkte jag ändå vara lite deep här: just nu är jag innne i en period när jag känner mej....hmm.. vet inte vilket ord jag ska använda, men patetisk kanske? allt jag gör känns bara fånigt och löjligt, då inklusive att skriva blogg... liksomhelt ärligt vad är det för mening med det? sitta och skriva ned om sitt liv hela dagarna, who the hell cares? okey om jag hade ett intressant liv, men grejer är ju den att jag har ett ganska vanligt liv (vanligt och vanligt...fel ord, läs ointressant).

jaja iallfall... nån som brukar känna liknande? jooo men lite... kom igen då erkänn nu... nästan? pyttelite? amen yttepyttelite?! äääh...