out of reach

äppelsäsong. wohow! love it, hela trädgården full.. MEN... dom största, bästa äpplena sitter alltid så jävla högt upp så jag inte kan nå dom, kort som jag är... hmm..  är det bara jag som ser ett samband? you always want what you can't have..

inte typiskt mej iallafalll..men jag vetifan

I hope you know, I hope you know, that this is nothing to you
It's personal, myself and I we've got some straightingout to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get on move on with my life
I'ts time to be a big girl now
And big girls don't cry...


uppsala reggae festival!!!

uppsala reggae festival 2007 va helt underbart!!! dock är man ju ltie sliten idag.. mjää.. smärtan i mina fötter och ben är inte att leka med + att jag känner att en förkylning är på g + att jag är slite n som bara sjutoon, men det var  det VÄRT!! jag menar 4 liter vin, ett tiotal öl och cider och 2 ltier koskinkorva kan inte sluta på så många olika sätt.. höhöhö... men ändå helt underbat...gentleman ÄGDE kan jag ju bara säga=) och alla andra me för den delen.. tack för en underbar helg CAMILLA, lisa, johan, martin, dani och alla andra människor som jag har glömt namnet på:D

citat är ju alltid kul:

någon försöker ragga på camillla, jag förklarar att tar dom henne får dom mej "in sweden we call it ta en betala för två u know"... hahaha klockan var då bara 18.30. NOT GOOD.

några minuter senare ska vi in vakten frågar camilla om hon har nån väska "nej men jag har ölkorv!!".. "amen jag har inte tid med det just nu".. hahaha va va varför?!


slutligen "AGÖÖR ;)"

image35

lyxproblem

jag jag tror ju då på ödet.... de tråkiga är bara att ödet gillar verkligen inte mej. verkligen verkligen INTE.. men man kan också tänka som så att all den här skiten som händer är av en anledning...=) så måste man tänka nästan... helvete va dum du är idiotjävel...
 
jag älskar dej maarit.

bakisfunderingar

man kan ju inte va smart JÄMT eller hur.. vafan nån måste j göra dom oigenomtänkta sakerna också..hur skulle ananrs världen se ut?:) VARFÖR MÅSTE DE 9 GÅNGER AV 10 VARA JAG?! mwaaaaaa


mjaa.. låt mig tänka hur jag ska börja:
ungefär en hel flaska vin och så några shots på de.... jaa å varför inte några cider å lite öl ute på krogen sen... behöver jag säga nått mer?
 huuuuuuuuvuuuuuuudväääääärk shalalalalala!!!!!!!!!! nej fyfan jonna fyyyyyyyyfan, INTE bra. å så dom där förbannade vimmelfotograferna!!! de borde va oooolagligt! funderar på att stämma dom..... synd bara att det  oftast är så att det är jag som sliter tag i fotografen och skriker "TA KORT PÅ OSSS, SCCHNÄLLA!!" (ja me de känns ju så jävla rätt DÅ!).. så att stämma dom kanske inte är nån idé.. blir nog snarare jag som åker dit för  nånting då... typ trakasserier.. nej usch igår blev de way to many kort har jag en känsla av. nej dags att shjepa upp sig nu. de här håller inte!!! urf om 7 dar exakt!!:D woooooooho... måste ha skett en bättring tills dess.... nej..ska gå och duscha nu..."frysa minnena" som nån  människa lärde mig nån gång...fan jag saknar dig nästan, var tog du vägen!!!...jaja så länge kommer en liten bild på mig här och jag måste få avsluta med meningen:
DET ÄR JU TUR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG IALLFALL!!!!

mwaah, puss och hej!!