fröken tvärtemot och dagens i-lands problem

jag är fröken tvärtemot. big time. har alltid vart kommer alltid vara förmodligen. inte av fri vilja direkt, de bara är så att jag har en stark dragning till att göra och va som ingen annan  gör och är. straight across mainstream, skulle typ maarit sagt (ja inte exakt dom orden, men alltså a, typ den stilen på ord...eeh ,...eller skitsamma).

just på grund av detta la jag ner bloggandet; alla bloggar ju och SHIT va töntigt de blev då. jag menar vad är grejen? vem bryr sig vad vi gör i våra små liv och så vidare? vem bryr sig vad du har på dig idag, vem bryr sig va veckans utgifter va, vem bryr sig om du satt hemma med din pojkvän och hade myskväll med ti sorters chips eller om du sprang arslet av dig i elljusspåret för tredje gången den dagen? .....hmm..detta leder inte helt osökt till frågan VARFÖR I HELVETE BLOGGAR VI!? ..jag vet inte. kanske för att det är skönt att skriva av sig lite och inte ha allt i hjärnan? Kanske för att bli kändisar eller tjäna pengar? Kanske för att vi vill att alla ska veta hur unerbart vårt liv är? Kanske för att vi vill att folk inte ska veta hur ounderbart vårt liv egentligen är?

eller...som i mitt fall... kanske för att nu börjar alla lägga ned sina bloggar och då kan ju inte jag göra de, eller hur!! ;)

dags att börja tänka på pensionssparandet?

ännu en sån här grej man bara måste skriva upp för att minnas mörka dar..



jag, vanja och mathilda är på väg till krogen. möts av tre killar som utbrister "milf i grönt, milf i grönt, milf i grönt..." när de passerar oss. kollar snabbt ned på mina kläder för att upptäcka att; vafan jag har ju gröna kläder!! vänder mig mot killarna och frågar förvirrat:
-"vadå mena ni mej?!"
-"aaa DU är en MILF!"...
.....

.....
men vafan ....ser jag så gammal ut?!

(MILF = MUM I'd Like to Fuck för er som inte vet )




en annan rolig insident är på vägen hem i taxin:
-"hörni vi tar springnota!" ("viskar" skithögt)
-"alltså...för de första jonna, så ska man liksom inte säga det högt så taxichaffören hör, för det andra har vi liksom redan  betalat...."

....

DOH!

bloggdilemma

som ni ser har jag slutat blogga. de är därför jag bloggar iallafal. doh. men skulle vilja ha en ny inspirerande design på bloggen som lite inspiration. men det får jag ju inte. för jag är LAT.

jag lider av stresskoma snart. jag hatar skolan just nu.
dessvärre är jag fullt övertygad om att jag kommer lida av stresspsykos när jag börjar jobba, så har inget att se framemot som denna icke stresståliga individ jag är.

misstänker att jag fått magkatarr på grund av denna stress och det är ju inte så kul.

därför sitter jag nu här med min 7:e kopp kaffe och skriver på en hemskrivning. clever.

lika som bär! - (nej jag kunde inte låta bli att blogga, det här inlägget är VIKTIGT)

image132


om ni inte noterat det..: JA! jag har något emot trådsmala, silkon(både påde ena och andra stället?)pumpade, botoxfyllda schlagerbimbosar!!! OCH DET FÅR MAN FAKTISKT HA!!!

här ser man

jag  har slutat blogga. om någon noterat det:)

ha de bra alla puss och kram!

studeeenten

studenten och sommaren..jippijippiyeah liksom. alla like. men är det bara jag som har sjuk ångest inför sommaren och det kommande året?! vadska man/borde man/måste man göra liksom?..god...


ambitiösaste eleven på ackis!

denna dagen började ... udda;

klev upp, AStrött, tvättade mig, sminkade mig, fixade håret (vilket tog ett tag eftersom att jag hade gåt toch lagt mej med blött hår dum som jag är), klädde på mig o.sv.... fortfarande AStrött.

sen gick jag ned för trappen, tog på mig jackan och då slog tanken mej att kanske behöver jag inte gå till bussen riktigt än? hmm... fiskar upp mobilen och kollar klockan. 02.37. ...   wtf?! har mobilen ballat ur eller vad är det här? de kan inte stämma!..går in i köket och slänger en blick på köksuret; åh tamefasiken klockaan är ju bara 20 i tre!!!! lätt chockad pallrar jag mej in i mitt rum och kryper ned under täcket med kläder och allt, ställer om klockan så att jag får sova lite längre (är ju liksom bara att gå upp å gå till bussen sen allt är ju klart), och somnar om.

knäckade, kan man säga ja.

(berättade de dock på min praktik när jag kom och dom tyckte jag var en mycket ambitös person som tänkte gå till jobbet halv tre på natten så jag fick sluta tidigare istället;))

en najsig saken med denna dag är att jag har sett den BÄSTA utsikten över uppsala i det BÄSTA väder man kan tänka sig. säger bara helikopterplattan på ackis, elva våningar upp. oh what a feeling (höll på att blåsa bort dock, och de fanns inga staket, men de va ändå heeeeelnajs). tyvärr fick jag och mannen/sjuksköterskan som tog med mig upp dit tillbringa en hel timme där eftersom att helikoptern typ hade motvind(?). gjorde inte mej så mycket, men synd om honom som hade massa jobb att göra. hehe.

min handledare är fortfarande skönskönareskönast, när vi kommer tillbaka; "amenvafan du skulle ta med henne till helikopterplattan, inte till fågelsången och bjuda på fika". hela tiden så klockrena kommentarer som inte ens skulle kunna komma ur min mun; "ska vi gå och kolla på sjukhuset?....vadå att du inte kollar på det?! amen vafan sluta låtsas alla veta att du är så jädra kåt på att se dig själv så att du är tvungen att hålla i dig i stolen för att inte springa till tven nu!" . hahhaha

förkylning på g ... mmm..

nooonooonoooooooooooooo. jag börjar bli förkyld. eller rättare sagt; jag ÄR förkyld. dunder. meeen det kan inte hjälpas. jag måste ta mej till bussen och dansen nu. kakakaaaaaa. men de kanske ger sig=)

en bärs eller två

de va liksom meningen att de skulle bli ett uppföljesleinläg om städingen och så, men hr inte haft tid fför jag har STÄDAT OCH SÅ. hihi. kommer sen. det är värt ett inläägg.

ikväll har jag varit med maarit och drucikt rövin ( mmmm...), ätit mörk choklad och kollat på schlagerfestivalen...(buuuu jag vvet det SÖG, ändå jag har att tilläga är att charlotte perrelli tyvärr bantade i onödan; HON ÄR LIKA FUL ÄNDÅ!!!, och Björn gustavsson ÄGER hahha).

sen drog vi oss ned mot staden och williams där vi hängde med mikaela och karin (karin och jag HAR träffats förut men vi kan inte placera varandra, GROVT irriteande) och drog en bärs (kan ha varit två).

najsit vare iallafallerilla. och lakrisbåtar på de sen så måde man primus. nej ska jag soveria.

en liten fråga till alla killar som läser bara(tja tjejer med för den delen); tycker ni att detta är ett svårt val`?! perelli eller öl?  båda kommer att få er att spy kanske, men den ena snabbare än den andra, så inte ett särskilt svårt val...

image130    vs image131