mañana, mañana...

mjaaaooooi. =)

min första ledig dag på,....typ 8 dagar tror jag det blir. så idag sov jag länge. fööör länge, med tanke på hur mycket jag har att göra. dessutom är jag en sann morgonmänniska som tycker att morgonen är den absolut bästa stunden på dagen, och kan bli skitpissed om jag missar den. idag vaknaden jag tio!! (min gräns brukar ligga på nio. illa) men antar att det var behövligt då?=)

så det jag ska göra idag är alltså plugga, städa,springa (amen kolla på vädret, man kan inte skita i sånt här springväder). hitils har jag gjort....nada:) men ska börja nu. jag har ju hela heeelgen på mej. (hm välbekant mening...)
image128
alfons och jag lider lite av samma syndrom tror jag...de här "jag ska bara..."..men alfons mår ju bra ändå..:) har många kompisar och sådär...som..är..osynliga...hmm...damn it.

i like big butts and i can not lie...

ja..då har tre dagar av praktiken gått. kan inte säga annat än att jag trivs grymt bra, måste va bästa avdelningen man kan hamna på! Det händer saker hela tiden, alla är råsnälla, de finns snygg personal att kolla på (höhö, läkarkandidaterna och dom manliga sjuksköterskorna är ganska naaajs), jag får prova allt och lär mig råmycket. creed till 50 G alltså!!

minuset är dock bara att min kropp ännu inte vant sig vid tempot och tiderna så just NU mår jag sådär i kroppen på massa olika vis. kände av idag på dansen, som jag gick till direkt efter praktiken, att de va lite snurrigt.

dock hände en specielll grej idag på dansen; min danslärare sa, inför hela klassen, att jag hade snygg HÄCK! "man får säga de här utan att det är något snuskigt menat" sa hon. haha "tack" sa jag. yes liksom, den ni.

men hmm..wait a minute, har inte hon sagt varje gång att i afrikansk dans ska det vara STORA rumpor. snygg rumpa = stor rumpa. har hon inte sagt de? neej jag måste hört fel=)


my one and only LOVE, forever and ever; the coffee

nu är jag skadat trött. för en timme sen var jag på väg i säng, ropade till familjen "gonaatt jag går å lägger mej!"..fick "-Klockan sex?" till svar. kollade på klockan; - fuck. man kan inte gå å lägga sig klockan sex. det går inte för sig.

längtar tills någon uppfinner detta piller som gör så att man är pigg pigg PIGG. ijuföresig har vi redan vårt kära koffein (love), men jag behöver något starkare som jag kan gå över till nu kännner jag.

är svårt koffeinberoende, de kan jag erkänna. svårt. hela dagen lång. i morse när jag kom till jobbet strax innan sju var jag trött som en sten, men sen fick jag syn på den, inom armlängd avstånd; kaffemaskinen. gudsgåva till människorna. stod och bara beundrade denna uppfinning i ca en halv minut innan jag trycket på plus knappen för extra starkt, och extra mycket. mmm...dagen kunde börja.

p.s mina tänder kommer snart vara gulare än påsken själv, och förmodligen har jag löständer vid 30+. men det är smällar man får ta kanske? livet handlar om prioriteringar, och jag prioriterar KAFFET. tandproteser har väl ingen dött av.
image127

nää måste kila, har en kanna kaffe som väntar mig i köket, wiihaa..:)

i couldn't have said it better myself

fafafafdfdf

bojkottning pågår!!!

okej,okeeej, oooookej.

vem förutom jag har INTE tittat på melo-fucking-difestivalen idag?

snääällla säg att det är NÅN. Jag håller nämligen på med en bojkott emot den där skiten. det går sådär, alla jävlar ska ju envisas med att kolla på det, fast det är skitskitSKIT! min motfråga till er är VARFÖR kollar ni på det?! VAAAAAARFÖÖÖÖR?! jag har inte direkt något emot sån musik, men det har ju fullkomligt spårat UR på senare år!!! snääällla håll med mej NÅGON!

tror jag lyckades värva mamma och moster ikväll i min bojkott. (vi hade radion på när vi satt och åt) eller nej föresten inte mamma, hon sveps med av stunden och skirker rätt ut, varelse hon gillar det eller inte, så är det alltid. det händer tillochmed att det kommer en liten tår ibland (aka varje avsnitt av "sjukhuset", samt när någon kvinna som är lite knubbig lyckas med nått, t.ex. anna book, fråga mej inte varför. har inte ärvt dom generna kan ju jag iallfall understryka)


soo...who's with me now?!

JAG KAN FAKTISKT VARA GLAD!!

image124






..neej jag behöver inte bevisa nått för någon, jag blev bara så jädra stolt över mig själv , och framförallt över mina vänner. det va jävligt längesen jag såg mig själv le sådär, med hela ansiktet. tack för att ni fixar det freinds! LÖÖÖÖVE to u all (u know who u are bitches).


p.s örhänget på bilden, det var det som blev bortsupet i fredags. BIG TRAGEDY. om ni vet nått ring 08 - 702 00 90













you haffi fit you haffi fit you haffi firifirififiiittt!

vill inte jobba iMorgon!! ORKAR INTE..långpass också..mmm..ååååh va kul jippikaaeeymtf.

nej om man skulle ta å rulla i säng, somliga börjar ju 7 imorn. yess,yeesss ..

som om de inte vore nog har jag femhundra skolgrejer kvar också!! kaatchinng jackpot


menvafan nu är vi där igen:NEEGGGO nobody likes. skärp dej.

what a feeling

magic system - älska att dansa till på dansen! speciellt den här låten



(krigar ihjäl mej med ett steg härhemma nu ska ni veta. dom som går förbi mittfönster får sig ett skratt)

yesterdaaay all my troubles seemed so far away.

tänkte att jag kanske skulle ber'tta lite närmare hur den lyckade kvällen såg ut igår;

vi började hemma hos mej, 14 tjejer var vi och vi åt en afrikans köttgryta (som sagt del av kon i frysen), ris och sen en kladdkak a på de, som ll tyckte va skiiiitgod (fick lite luft i mig där, jag hade nämligen gjort om receptet lite själv, så de där fick ju mej att tro att jag var kung i köket. men det var en engångsförestelse insåg jag dock sen).

vi skrattade, pratade, körde "jag har aldrig" (vad sägs om : "jag har aldrig sovit med *en viss kille i klassens namn*..." ..halva klassen dricker hahaha), dansade (mimmi och elin introducerade oss för en dans som kallas "fiskdansen" och som vi faktiskt körde ute på krogen sen på deras kommando...DOH, töntvarniiing!)

sen sprang vi till bussen, lullade runt på stan (trodde inte vi skulle komma in och jag vet inte va vi höll på med?)... men vi hamnade iallfall på people, vilket va riiiktigt najs, mest på grund av sällskapet tror jag:)

okej kvällens really really tråkiga måste va att nånstans mellan mitt hem och kön till people (de va där jag upptäckte de) tappade jag ett av mina favoritörhängen!!! buhu liksom. det näst tråkigaste måste va när jag skulle betala garderoben och upptäcker att jag står där med en HALV hundralapp i handen(?!) jag har slitit av den typ?...emn som tur va hade jag en vissvän där inne som lekte stek den här kvällen så han betalade allt jag vill ha..haha.

men som sagt, mycket lyckat, de tråkiga med krogar är väl alla ÄCKEL som finns där inne. lina bla vet vad jag menar. ursäkta mig nu men 90% av alla på dansgolvet har missuppfattat hela situationen och tror att om man dansar med en tjej betyder de att hon kommer följa med dig hem och KNULLA sen. åttmindstnde betyder de ju att du får hångla upp henne och ta på henne lite var du vill när som helst under kvällen i fortsättningen.

men GOD
!

gaaah. finns det nån tjej som har lyckats dansa med en kille utan att han försöker med nånting efter 2½ minuter? ge mig gärna signalamentet på denna kille då.

vart nånstnas är de svårt att fatta att dans är dans, en kul grej man gör, och visst, dans kan vara sexigt, men sex och snusk och...porr(?) det är förfan nåttt annat.

party...gauummgghkhb

...uhhow. i'm kind of bakis today. men fett värt! hade så jävla kul igår tjejer tack allihopa=) så mysigt!
måste bara så grymt stsolt få tillägga att jag jobbade på mitt nyårslöfte igår kväll; dvs jag gick i högklackat hela kvällen!! den ni;D

nej nu ska jag samla tillräcliga krafter för att ta mej upp och sen JOBBAJOBBAJOBBA. urk.

men tänkte bjuda på en liten bild som sammanfattar gårdagen rätt bra; this is what it looks like when omvårdnare is partying - alla ser utvecklingsstörda ut.. yes.
image122
Carro Lina och Haji (hajis första krogkväll ever igår!! och hon är 20 år:D wööhöö)


okey måste bara tillägga en fråga här också; vem fan vare som skrev KUK på tavlan innanför dörren hemma hos mej innan vi gick igår?!! min mamma undrar....hahaha har ju mina misstänkta, men om nån vet nått lämna gärna en kommentar;)

njut ungjävel

detta utspelar sig vid frukostbordet denna tidiga morgon hos min familj:

min lillasyster, elvira (10), ska operera sig idag. någotnting med käken , så hon ska bli nedsövd och få någon slags bedövning som gör så att hon kommer känna sog snurrig och vimmelkantig (kanske till och med "rolig" är det sagt.) För att hon ska få tänka på något annat har hon köpt en ljudbok som hon skulle lägga in på mammas ipod och lyssna på när hon får narkosen. mamma hade lovat att lägga in den på ipoden igår kväll, men det blev tydligen ändrade planer:

-"La du in Sune på idpoden?"
-"Just ja...det funkade inte..sorry elvira, försökte verkligen..."
Elvira spärrar förskräkt upp ögonen och ser på mamma.
-"men det är lugnt elvira, jag la in lite reggae istället, tänkte att det kunde passa bra..."
Elvira fortsätter att titta på mamma med ögonen vilt uppspärrade.
-"men hallå,jag ger dig möjligheten att avnjuta reggae på det bästa sättet, inne i dimman, klaga inte unge!"

hahaha. no further comments from me. orka va seriös tidigt på morgonen. eller någon annan tid på dygnet heller föresten. den här familjen alltså...

80681-22
jag och sis. kusin med på bilden längst till vänster också:)

Gissa kändisen. höhö

okej bara för skojs skull. kolla på den här videon och gissa vem det är (tjuvkolla inte innan, gissa:D)... tjaa..visst hade hon en beutiful voice redan då, men idag spelar hon nog lite mer på andra saker än sin röst tycker jag;)

















okej nu kolla på den här. va hände liksom. sämre nu fan.



mamma mu är de duuuuu?

jag kommer förmodligen att förvandlas till köttfärs. om du blir vad du äter stämmer. mamma och johan har nämligen köpt en halv ko. aa precis, trevligt, trevligt tänkte jag först. "vad ska den heta då?" liksom, typ så. jo. synd bara att kon ligger i frysen. kon blockerar hela jävla frysen rättare sagt. så nu äter vi köttfärs hela dagarna; köttfärssås, köttfärslimpa, köttfärsgryta, you name it.

mu liksom.

image121


 


så ni som ska hem till mig på fredag kan ju gissa vad ni kommer få för mat.



gnällo-jonna

god morgon.

sitter här och pluggar. inte. blä.blä. nej fan.... nu kom jag på vad jag skulle säga: jag ska sluta va en gnällspik. jag gnäller tamefan på ALLT, de är inte okej. (bra då att jag öppnar även detta inlägg med GNÄLL)

nu ska jag skriva klart en av alla dessa arbeten och sedan bege mig till skolan. yuppieeee.

va tjej igår igen på salsan. svårare. men kul. vi gjorde ett dirty dancing steg så de gick av bara farten. (typ killen ska snurra in mig och jag ska sita i hans knä. för dom som gillar dirty dancing 2 så är det när dom dansar på La rosa Negra och hon har blå klänning och typ slarvigt uppsatt hår, i slutet nån gång....hmm..ska nog se filmen ikväll igen..höhö nörd)

nej  men hörni jag menar allvar. jag kan vara ett ritigt neggo. det är typ alltid nått: jag är trött, jag är grinig, jag har pms, jag är hungrig, träningssugen, jag är tjock, jag är ful, jag är puckad, ALLA är puckade...och i skolan: jag är dryg, jag är hungrig, jag är gnällig, maten är oätbar (har kommit på att jag tjatar om det varje dag..måste sluta me de, synd om mina vänner ju), för mycket plugg....o.s.v, o.s.v....USCH

sorry!!

..för min uteblivna uppdatering. har helt enkelt varit way to busy de senaste dagarna med mitt otroligt upptagna liv....äh vafan vem försöker jag lura, korten på bordet som det heter: jag har inget liv. så, då va de sagt. har helt enkelt inte något intressant att skriva så därför har jag skitit i det.

men nu eftersom att alla mina trogna läsare har tjajat sönder sig efter en uppdatering (aka SOFIA, aka tjatat sönder sig = lämnat ett kort inlägg), så kommer det väl en då!

helgen har varit lugn. fredagen var ledig så den spenderades med plugg, fika med jonas, charlie och johan (alltid lika spännande..hmm... "men vafan ska du gå nu? så du menar att jag har tåflörtat i onödan hela tiden?!" tjaa.. man får ju skratta), och sen yoga med mami, ingis och nathalie=)

lördagen vare jobb på dagen och  sen träffade jag brudarna hos anna.... och sen fick maarit chokladabstinens så vi blev tvugna att dra till stan och sen hem. upphetsande så de skriker om det.

söndagen bestod av dans och jobb. och dansen - now we're talking about dans! tuff shit... men grymt roligt. får bli hårdträningom jag ska palla..höhöö.

nej nu ska jag snart äta lite kenyansk gryta och pallra mej till salabacke där jag ska spendera kvällen med nathalie, i och utanför dansstudion=)

oh yes.

woowwiiiha...

aouch. men västafrikanska danser dödar. på många sätt. aouch.
 annars...inte mkt att rapportera för nuvarande.

ska ut och göra gamla uppsala / nyby osäkert med anna strax. (eller är det vi som är dom osäkra?)

over n out peace motttafookkaassssss
image119

...doh! mama goes to the bloggvärld

gick förbi datorn när mamma satt där idag och fick en smärre chock.

-"mamma vad gör du?!"
-"jag bloggar! vem är det här? känner du den här tjejen eller?"
råglad. hon siter och läser 
Lindas blogg !
-"men mamma..! hur hittade du den där?!"
-"från din blogg! va roligt du hade skrivit om semlan och det där!"

DOH!
-"Mamma du får inte läsa min blogg!"
(Går snabbt igenom i huvudet vad jag har skrivit senaste tiden)
-"det gör jag ändå..haha"

Tillslut fick jag henne att lova att intel'äsa min blogg nå mer, men jag vet att hon kommer göra de ändå (om hon lyckas ta sig in på sidan vill säga) så hej hej kära mamma, lämna gärna en kommentar, eller nej föresten de vet du nog inte hur man gör;D puss på dej

är det nu jag ska gå igenom min blogg och ta bort inlägg som är olämpliga för mammaögon? (oroa dig inte mamma, det är inget sååånt)

just a little moodbreaker - mwahaha

glad fettis-dag allihopa!

hoppas ni äter riktigt många semlor och bara myser.

 
image118

Lite fakta om semlan dagen till ära!:

En semla innehåller i genomsnitt 500kcal. Detta kan du göra dig av med genom att:
-Springa i ett relativt högt tempo i lite mer än en timme
-Göra ca 1250 upphopp.
-Simma i lite mer en 1 och en halv timme
-Städa i två och en halv timme.
- ...eller ha aktivt sex i 5-6 timmar.

ooufff tuff one. och det är ju inte som att man vill hoppa dessa underbara semlor heller....

såå...nån som är ledig ikväll/natt?



(jaaa jag veeet att det är tabu att ta upp kalorier i samband med semlor, och jag veeet att man bara ska njuta för "semlor äter man ju bara en gång om året", men ni kanske kan ta det med en nypa några nypor salt, jag jävlas bara med er;) (dock är det fakiskt ren fakta...ifall ni vill veta) enjoy =))

alegría!

= glädje på spanska. :) ett ord som sammanfattar min dag rätt bra, för det är precis vad den handlat om=) glädje och spanska.

slutade väldigt tidigt idag så spenderade resteradne dagen med Lina, för att planera inför våran höst, som bara kommer bli så BRA!:)

sen vare bara att bege sig iväg till salabacke och dansstudion för att dansa i några timmar, vilket man alltid blir lika glad av=)

var kille idag på salsan vilket var chill; och mycket lättare faktiskt. undra varför? förmodligen för att killar inte är lika smarta som tjejer;) mwahhaha..



end of this shit, sleep thigt bitches. buenas noches (or something?)

how did u spend your sundayevening?

själv har jag tillbringat min med att analysera(läs överanalysera) invånarna i mumindalen. jo det är sant. har analyserat så jag nästan tror att jag bor där nu. dock går det ju alltid överstyr när jag sk analysera saker. eller va tror ni om att snusmumriken lider av social fobi, snorkfröken och mumintrollet har ett såkallat "öppet förhållande", muminpappan har sin hatt för att framstå som "smart och berest", filifjonkan behöver hjälp att komma ur sina tvångstankar, "det finns en hattifnatt i oss alla", eller att Tove Jansson har feministiska drag?

jag borde nog stänga av datorn och sova.

image117



maarit WTF de här kommer stå dig dyrt.





...



god natt.



neeej föresten. hahahahaa. när jag googlade lite på bilder till muminskiten så ramlade jag in på en rårolig hemsida. säger bara humor, humor, huuuumooor. (fast vet inte hur många som håller med mej där. typ maarit)
men kolla iallfall in just dessa länkar. jag skrattade ihjäl mig. verkligen. hahaha gud jag har så dålig humor

http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/10/skruf-kontrakterar-snusmumriken-som-ny.html
http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/11/magnus-uggla-terfunnen.html
http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/11/fnurra-p-trden-fr-martin-och-cissi.html
http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/09/hstens-sngar-ingen-koppling-till.html
http://fantasinyheter.blogspot.com/2007/11/alla-som-inte-dansar-r-vldtktsmn.html


jag kan inte andas!! hahaha vilka sköna människor.

lördagmorgon

har sovit sådär inatt. men nu är de i allafall morgon och lördag. gillar lördag:)

är hos pappa för omväxling så därför ska vi nu gå på en liten morgonpromenad...sen har jag väl inga riktiga planer men det ordnar sig