...

det är mycket möjligt att jag vill gråta eller nått sånt liknande. men det gör jag inte. jag går ut och springer arslet av mig istället. OCH SKITER I ER!!!!


lovar

jag lovar att det är lov. för det är det. höh.

nejdå... men grejen med det här lovet är nog att det kom så sjukt lägligt. Dels för att jag är trött, och dels för att (hate to say this) jag har en del skolarbete att ta igen. hmm... bestämde mej ganska fort i helgen att jag fick ta och vila mej först. jag menar, man kan inte plugga när det är påsk visst?.. så jag sköt på det. ... = idiotiskt, jag vet. just därför sköt jag på det lite till, och vipps så blev det torsdag, och i helgen äre ju träningsläger för hela slanten så de lär ju inte bli så mkt plugga då......

Då kan man fråga sig vad jag har gjort ananrs då som är så viktigt? Jo de ska jag tala om för er att jag har inte gjort något alls helt enkelt, bara tagit det jävligt lungt och skönt med mina vänner. lovat helt enkelt, det man ska göra på ett lov. Men jag lovar också att ta tag i pluggande.... hajjarni ..?? nee jonna, till och med fisken hajar att du torskar... HÖHÖHÖ!!!

nej nu fåre va nog med sånna här ordvitsar och skit. bye


hahaha

 image6

en helt vanlig kväll på stan(?) typ "gruppbild för anonyma fyllon" (va så snäll så att jag inte visade NÅGONS ansikte... man kan ju inte lämna ut folk på internet sådär)... saknaar dej LALA!!

påsk

påskpåsk...afton idag. jaha.. inge mer me det liksom. överskattat (som allt annat här i världen dårå).

Igår vare låååångfredag..... först va släkten här å firade min lillisyster... sen vare kväller och vi hade tänkt att vi skulle chilla lite. Så jag drog mej över till patrik först. Jansson, Mogge och Munter va där redan, och när jag kom hade de dukat upp med kladdkaka och grejer, som jansson hade bakat (aka hans mamma hade bakat). A man blir ju nästan rörd av dagens pojkar. (Sen att i stort sett hela kladdkakan va uppäten när jag kom, det var detaljer.)

Sen tog vi bussen in till stan, chillade lite med maarit och co i lägenheten och... jaa? Så söp vi niclas riktigt grovt under bordet. Fast ingen vet riktigt hur det där gick till ? hahahaha... ILLA vännen. riktigt illa.

Kvällens citat: "det är fest i glaset". (ni ska få se bilder sen så fattar ni kanske)
Kvällens pose: nej.. den va inte bra jansson.
Kvällens tabbe: NIIIIIIIIIIICLAAAAS HAHHAHAAHAH
Kvällens fyllesnack: Jag predikar för min lillasyster på 10 år om att hon aldrig ska dricka sprit och va försiktig med killar och så vidare... cirka klockan 3 på natten då, när hon egentligen ligger och sover. (jag väcker henne allltså mer eller mindre)

och vad beträffar en annan person tänker jag låta det va osagt, oskrivet och okommenterat. Oigentänkt däremot kan jag inte lova. Lala tycker att jag ska visa vart skåpet ska stå. Bra idé kan man tycka, men grejen är väl den att jag inte rikgit vet var skåpet ska stå, eftersom att jag inte är nån jävla inredningsarkitekt. Punkt där.

dagens

dagens stjärna måste ju vara denna hajira "kanelbullen" kajum. med någon jädra förmåga att få folk att le även om man känner sig längre ner än asfalten. (tror dessvärre inte hon insett de själv) :) du är en pärla sötnos!! haha

busstankar

nu får man luras... de e första april. aaa tänkte bara utlysa en varning typ. schysst va? aamen lite...

men alltså... som bekant så tänker jag rätt mycket, FÖR mycket rättare sagt, och ett av de här tillfällena när man definitivt tänker för mkt måste ju vara när man åker buss.. liksom de finns saker man kan irritera sig på, och saker man kan bli glad och typ varm av.

För å börja med det negativa är de grovt irriterande med folk som bokstavligt talat äter upp varandra mitt på bussen. skaffa ett rum liksom (nej jag är ingen bitter singel)

Nått  som är gulligt är om man sitter typ mitt emot en människa, och så får den ett sms, tar upp mobilen och så börjar den le. Då kan man börja fantisera om vad som stod i smset och vem de va från, höhö.. eller så INTE, get a life jonna....