pimp my...toothbrush`?

yo, it's not gonna get to much more gangsta than this.... dudududududu.....santana ...aight.... kan de bli mycket mera gangsta än att ha en O.G tandborste?... eller ... doh...that sounded so much better in my head...

iallfall; made by lala and me:): 



p.s om någon skulle få för sig att kommentera det här inlägget med typ "lek inte" eller så, så kan jag ju säga så mkt som att "jag vet var du bor"..eller a.. förmodligen. för jag antar att jag vet var alla mina bloggläsare bor..öhh...elller så...kanske lala vet var du bor...eller så kan jag fråga nån som vet... eller så kan jag kolla i telefonkatalogen.. eller... eeeh never mind....

hejdå swejden

sacomässan idag då! lala och jag kutade runt i några timmar och ålade åt oss gratis godis, pennor, tandborstar och en gaffel. (fast den va ijuförsig egentligen inte gratis, den var från resturangen, jag hade glömt bestick till min sallad ....) de som jag kom fram till under denna dag var väl att jag längtar nått så grymt till om ett år. de kommer bli dunder!! då blir äntligen hejdå sweden för ett tag.mjao längtar!!

hejdå sweden blir de visserligen redagn imorn!! LONDON aawiie:D så ni kommmer inte höra från mej på några dar.

peace out

p.s äre bara jag som har upptäckt hur jävla gott det är med fullkornspepparkakor?! DUNDER! ....hehe d.s

ooouuw.. A TOWN YOU'RE GOING DOWN!

ja som vanligt får man ta mycket skit av grabbarna när man hänger med dem i skolan. Dom kan få tro att dom knäcker mej hela tiden med sina snuskiga "grabbskämt" (ja ni vet vad jag menar) om mig, men vi vet ju sanningen;). Igår diskuterade vi deras....ja vad kallar man den? alla hade olika namn på "den", vissa värre än andra, men det hindrade inte mig från att få till de, (efter en hel lunchrast av sexuella trakaserier mot mej!!!), mwahaha:

 -Vad sa du att du kallade "den"? Talibanen?! Aha, du tänker typ på självmordatentaten! Så fort du ska göra något med den så dör den...

HAH!! NOW SUCK ON THAT!

  
G och jag i våras <3 (haha, romantik i luften!)

låt tiden bara gå!!!

låt de närmaste halvåret bara springa ifrån mej. låt de närmaste året göra det. låta alla grejer som jag behöver få gjorda bara bli gjorda. låt mej bara slippa skiten. men then again: de kanske ordnar sig ändå..time will tell som man brukar säga....

salsa, ikeafamily och ordspråk!

dom senaste dagarna har jag känt mej....hmm...vilket ord ska jag använda....flipp? flummig? konstig?(de vill säga mer än vanligt). kan ha med trötthet att göra.... och kanske lite glädje?:) Det började på dansen när jag hittade mina skor, jag blev så jädra glad alltså, helt danslektionen gick så jädra bra och jag log typ som ett fån hela tiden. sen beslöt nathalie och jag oss för att ta igen en lektion på salsan som va efter.  kanske inte så bra idé med tanke på hur trötta vi var: det blev helflummigt. vi kunde inte riktigt stegen så...vi körde våran grej helt enkelt; lite shake, och lite "huga chaka" och ... aa.. mycket skratt. till saken hör den att en latinokvinna, som egentligen dansade salsa på en högre nivå, satt och kolla de på, hon fick sig ett gott skratt hon.  efter lektionen kom hon fram till oss och sa "jag tycker ni va duktiga! ni har förstått det här med salsa, man ska lyssna på musiken och gå på känsla, inte bara va sådär stel". hahahha.. jaa.. vad säger man?

idag va jag också flumm, bland annat friade jag till lala inför hela hennes klass, i klassrummet, och fick ett NEJ. (varför? vet ej...),

sen va jag på ikea med mamma och syster. IKEA är bra, har bara lite svårt för de här med "jippy vi är en lycklig småbarns familj! nu åker vi allesammans till ikea och tittar på inredning och äter köttbullar!" liksom det är lite too much!...trodde jag... too much blev det när jag gick på toaletten; liksom fine att man ska göra saker tillsammans med sina barn och allt sånt där det är jag för men vafan det finns gränser; kolla in det här:




ni fattar va jag menar va? aja jag antar att man skulle kunna skapa ett nytt ordspråk här: "hellre skita med sina barn än i dom". ..lol.

min lillasyster idoitförklarade mej när jag kom ut från toan och visade henne bilderna.hon sa att de va för de som var för korta och inte nådde upp bara. liksom VA!? sen när började korthet räknas som ett handikapp?! jag har varit kort hela mitt liv och aldrig fått nån jävla särbehandling för de! det är väl bara att bita ihop och ställa sig på tå för helvete!
 
"den nya generationen har de så förspänt." (skånsk dialekt)

creepy...?

ooookeeey thing's are getting creepy now. det skulle kunna vara slumpen, men too bad att jag inte tror på slumpen.

i lördags var det en...hm...pojke? ung man? what do you call'em!? anyway... som spådde mej. i tarot kort ni vet. kanske lite flummit, men det var ganska... intressant..... iallfall, det var så att jag skulle ställa tre frågor i början. först kom jag inte på nått så maarit hjälpte mej och drog till med "hur kommer jonna ha det med killarna 2008?".. svaret blev "very positive". HAHAHA, tänkte jag. (alllså inte "hahaha"  som i "oh my goood va kul!" snarare "HAHAHA" som i ....aa...ironi helt enkelt) sen kom jag på en fråga: "kommer jag hitta på min tandskena?" (haha tappade den samma kväll) svaret blev: "you are all taken care of".. jaha.. så nästa fråga blev "kommer jag få tillbaka mina älskade dansskor?" (väldigt tragisk historia, glömde dem på dansen förra måndagen) svaret blev "Yes, cool"... jag bara skrattade för jag trodde helt ganska jättesäkert att jag kunde se mej i himlen efter dom där skorna.

när jag kom hem på lördagkvällen låg min tandställning på golvet innanför dörren och när jag kom tll dansen idag så stod skorna där.

slump? my ass. (amen va fan låt mej tro de då!! kom igen! man kan inte va neggo 24/7)

love is a burning thing (dutudutududuuuuu)

hejsan hej... idag har allting flutit på som det ska faktiskt... det villl säga ända tills jag träffade maarit för en kopp kaffe på café lion (gratis påtår där ju)... då  var det inte mycket som var som det skulle kan jag ju säga. maarit och jag var trötta. det var faktiskt så illa att vi styrde upp en musikal. jo ni läste rätt, en jädra musikal. på plats.

ett smakprov:
ur musikalen "the ring of fire"
regi: jonna och maarit
i rollerna: ett värmeljus och en sockerskål
musikalen inleds med låten "ring of fire" by johnny cash. värmeljuset cirkulerar då runt sockerskålen (det är "the ring of fire alltså") sen:
sockerskålen till värmeljuset: Fan va het du är....
Värmeljuset: hihi tack.. å du är ganska söt faktiskt hihi...
ja o.s.v ..spårade på. detta mina vänner är förstklassig humor. (vadå tror ni folk kollade snett på oss?..va?)

sen uppstod något mysko lakritsbåt abstinens för maarit så vi va tvugna att dra till ica och köpa det. fort som attan.
haha..?

när jag kom hem kom släkten på middag för att nån fyllde år, och sen drog jag mig till stan igen för att möta upp anna, maarit och emmapitchers:). väl där träffade vi även lite annat löst folk som t.ex ludde wäneus.

nä nu ska jag sova, jobb imorn, OHja. puss god natt


isn't it just a lovely morning?!

denna morgon har jag haft en fight med mina svarta stuprörs jeans. jag vann! woho!

p.s om någon ser men idag och undrar varför jag går som en stelbent ko så kan jag ju säga som så att dom sär jädra byxorna inte riktigt har accepterat sin förlust än... d.s


skit


ikväll har jag haft en skitkväll. den har varit helbajsig. kan inte beskriva med ord exakt hur bajsävklig. så skitsamma.


jag lånar några ord bara:
Hur kan man tappa orken att andas? ...

HA!

en mindre fight utbröt idag på bussen:

vi sitter ett gäng på bussen, kanske 6 stycken, "bälingemänniskor"; känner varandra på ett eller annat sätt, typ dagis och så. så frågar något mej, jansson och patrik: "Aha, går ni i samma klass?" Jansson, som är en snabbkäftad jävel (har alltid vart, har känt han sen vi va tre), är väldigt snabb med att svara
"-HAHAHA NEEJ, dom där går ju ooooomvårdnad...shalalala" (tillgjord röst).
Jag lackar.
-"Aha men vad blir du  när du går ut i vår då om jag får fråga?!"
..inget svar.
-"HA!"
-"hehe men alltså de va inget illa menat..."
-"ja men vänta du, om nåra år, så jobbar jag i ambulansen, så får jag ett larm från vaksalatorg, en alkis som har totalt supit ner sig för han är så misslyckad, så äre DU!! HAHA vem äre som är kaxig då?! eller jag kanske itne ska ta handom dig då ens!! HA!"
för ett ögonblick där så tror jag att jansson är knäckt, men nu är han inte den typen som tillåter sig att bli knäckt (även om han egentligen va de) så det är tyst ett tag sen kommer kontringen:
-"Jonna, vid de där laget kommer jag att va i full gång med att köpa upp ditt jävla sjukhus, så de e DU som ska akta dig"

hahaha..självförtroende och drömmar har väl aldrig skadat. men ändå..haha jag tycker att ändå att jag vann den här battlen...eller vad säger ni?

nä nu ska jag dricka upp mitt te, och sedan pallra mej till jobbet. oh yes.

flipp

om ni någon gång tyckt att jag och lala är konstiga eller har något alvarligt fel så kommer här en ganska fin bekräftelse på de:) ENJOY! (nej va inte oroliga de finns en fullt logisk förklaring till varför vi ser ut och beter oss som vi gör...eller vänta..det gör det faktiskt inte...).



vi tänkte oss lite.."skrapans fruktförening...nu lite finare, lite bättre" SUG PÅ DEN NI!!! SÅ KANSKE VI DUGER ÅT ER NU!?:....eller de va inget (?)

bibelcitat...

"Ge mig styrka att förändra det jag kan, acceptera det jag inte kan förändra och visdom att förstå skillnaden."

onajsig dag

blä vilken skitdag. jag mår skit. blä. (vilket neggo jag blivit på sistone). nej men idag får jag va neggo. jag har pms. bluäääääääääääääääääää!!! (se det här inlägget som en varning, jag är inte attt leka med just nu)
 
image63


först va ja skit arg på mamma utan anledning i morse, flippade när hon drog ett skämt om min längd (som attt jag inte är van?), sen halkade jag ute och det gjorde asont!! inte nog med de, inte en jävla människa frågade mej hur det gick, fastän jättemånga såg!! (kan dock bero på att jag skrek "H-O-R-A" till den som stod närmast mej när jag ramla).sn skulle jag resa mej upp och då ramla jag igen, då började jag gråta. 

Sen kom ett pensionärpar i min väg då skrek jag åt dom också och sprang därifrån, sen började jag gråta igen, fast vet inte direkt varför. som en fin avslutning fick jag världens mensvärk lagom till kvällen:).tack gud för mens och pms. amen. aargh, morr, FUCK!

offer

idag har jag gjort något ovanligt.

blev  sminkad och "stylad" på förmiddagen (och tro mej, här snackar vi inte om mascara, utan då helkroppssminkning) för att sedan tiilbringa eftermiddagen i en sjukhussäng i ett rum med en manlig (var tvungen att tillägga det) sjuksöterska. Sen kom de in en eller två läkare en gång i kvarten (en del riktig heta kan jag lova.. MJAO), så blev jag tvungen att skrika "ajaj!..åh guuuud va ont de göööööör" och hyperventilera lite inlevelsefullt, så klämde de på mej en stund och frågade olika saker (t.ex.. "är du gravid?"..hm..va?)  

Mellan läkarbesöken gick min manliga sjuksköterska och hämtade godis och dricka till mig. väldig snäll man det där (förutom när han anklagade mej att ljuga om min vikt ..morr....man behöver inte va helt ärlig jämt alltså. å man ifrågasätter inte en kvinnas vikt! men jag bad än av läkarna att slå honom så vi blev kvitt)

mer kan jag tyvärr inte berätta och egentligen får jag inte lägga ut nån bild heller för de är top secret (don't ask), men vi får se hur de blir med den saken... lyckad dag iallfall! ;) vill ni veta mer kan jag berätta för er höhö , får liksom inte skriva på internet ifalll de här sneaky studenterna går ut och googlar upp mej.


....................



men de om man tänker efter måste de skönaste ändå ha vart: vi. hahaha: vi kommer dit, får mat, dödar i oss den.... sen.."ni får ju ta godis och så".."aha tack.." alla börjar GAMA i sig godis och frukt, och riktigt såhär känner sig hemmastadda, typ biter på en grej och lägger tillbaks för att man inte tycker om, lägger godispapper lite hä och var (typ tilbaks i godisskålen),  sen "äre nån som dricker kaffe?" alla kastar upp handen i luften, så får vi kaffe och kaka också. Så när vi ska där ifrån typ rullar vi ut och känner oss som riktiga fattiga luffare som fått gratismat, men ändå, självklart kastar anna ur sig "-NEJ!...." -"vad är det?!" "-Vi glömde ta med oss av dom där mackorna som dom hade lagt fram! " -"men gud är  vi inte mätta nog?" -"men dom är gratis ju!"  hahhaha jadu...

mobbing

oj vad kul lala.

ny design!!

jag har gjort detta helt själv (konstpaus för eventuella applåder, skrik, jubel eller "ooooh my gooood" utrop). jag är så jävla duktig. jag älskar min blogg... förstår att det nog inte är många som håller med men jag är kär i den. om min blogg va en kille (och levde) skulle jag ha sex med den. så mycket gillar jag den. ..that's some real love.

i sånna här tillfällen får man ha luft i sig lala, så kom inte här med din nål och stick hål i mig som du alltid gör!!! bara för att du fuskade!!!

freschiiing up

yees yes YES!! äntligen börjar jag friskna till! efter nästan två veckor under ytan är jag snart back in buisness!;D var hos fabror doktor igår och fick medicin så nu känns allt redan mycket bättre=)

det negativa med att ha varit sjuk såhär länge är att jag har börjat tiitta på teve oroväckande mycket, och blivit besatt av diverse program som t.ex desperate housewives... hjälp. haha jag som aldrig tittar på teve annars.. illa. illa.

igår va mamma och jag själva så de blev sushi och cocosbollar (eller vad du nu känner att du vill kalla det). wooho. inte världens bästa sushi ärligt talat, men efer att ha levt på blåbärssoppa, banan och glass i en vecka var de fina fisken vill jag lova (höhö fisk.,,fattar ni?)

men just nu.... håller jag bara på att av tränings abstinens men det är lugnt, det är cool. andas. snart kan jag sätta igång igen! jag skulle döda för lite schyst träningsverk kan jag lova.. men de blev en långprommis imorse iställe eftersom jag kändemej bättre...(staying positive...)

nej måste gå nu! ska försöka plugga lite, för snart börjar one three hill! höhööh..oh no...

hej och hå

såklart jag ska styra upp mitt liv! hej och hå, det ska jag verkligen!! följande grejer ska..borde jag ta tag i:

- allt de där jag ligger efter i i skolan.
- jag borde vara lite snygg när jag går till skolan (?..ja men lite mer kan jag faktiskt anstränga mej om jag vill)
- jag ska styra upp min blogg och blogga seriösa inläg (eller nä..orka),
 - överhuvudtaget må bra och vara pigg och alärtt! (framför allt i skolan)
- jag ska sköta mig när jag dricker alkohol och aldrig bli mer än lite fint salongsberusad (.....det låter bra ju!) 
- jag ska sluta med mina dumheter!! (?)

hej och hå jag ska bli bäst! Fast nä... jag behöver inte vara bäst. jag behöver inte ens vara bra. jag behöver bara vara mig själv egentligen, och duga för min egen skull. det borde räcka. det gör det! (men ändå jag borde verkligen ta tag i en del grejer..fast det betyder såklart inte att jag är dålig). meeeen de hinner jag nog... jaa så länge tar jag lite hjälp av min kära vän magnus uggla:

Jag sa,
jag vill, du vet jag vill,
på alla sätt ordna upp mitt liv.

Så klart att jag, jag vill,
du vet jag vill,
men är det rätt tid,
och ta detta kliv ?

Planerar ju att läsa bli en lärd en,
resa i världen,
men jag tror du förstår,
så klart jag, jag vill, du vet jag vill,
men kanske först om tre, fyra år?


 


föresten, hur ser han ut egentligen?! liksom krull och solbrillor?!... i alla dess år... good. sne mun har han också. synd att han sjunger så sköna låtar

och föresten nummer två: vad är det för snuskvideo?! går dom på kurs om hur man har sex... med massa gamlingar?! och blir dom hippies sen och röker något och har pervers djursex?! hahaha WHAT?! lätt otippat


patrik kommer hit snart så ska vi skriva klart projektplanen.... eftersom att jag/vi redan har lyckats få IG varning i projekt. hur lyckas man med det? hej och hå

kaatjiing

London, England i en vecka den 23/11!! (nästan bara två veckor dit!!) YEAAAH, helt for free dessutom.. en riktig KAATJIING!! once again: I LOVE SCHOOL;)

överskattat

jul snart. jullov i like. vet inte dock om jag är så mycket för själva julafton och sådär, ska jobba då, men egentligen är de väl mest de innan som är mysigast, visst? pepparkaksbak och advent och you know:) de gillar jag verkligen... julafton och så vidare är...YES you know the word..överskattat! som så mycket annat i denna värld;)... dessutom så har vi ju nyårsafton på intåg om inte alltfö lång tid; när vi ändå pratar om överskattat liksom, för DET är ändå årts mest överskattade kväll... men ändå... när jag tänker på nyårsafton kan jag ändå inte hjälpa att jag får den där speciella känslan i kroppen, jag vet inte om den är bra eller dålig, men jag kan säga som så att den känns bra men förmodligen är dålig.... hmm.. jag liksom får en massa förväntningar, jag tror att jag tänker typ "åh ett nytt år en ny start, allt kommer bli så bra" eller "åh kanske jag träffar någon att pussa just de här tolvslaget" (jo sant, jag har faktiskt tänkt så...tillochmed jag mina vänner)... men sen är den dålig just för att jag tänker dessa saker, så händer de aldrig, så leder det till: just de..besvikelse. raooo.


hej

jag vill må bra. jag vill vara frisk. jag viiiiiiiiiiilll. punkt.

as time flows..

för ett år sen. exakt ett år sen. hade vi precis kommit fram till köpenhamn danmark. wööw. det känns så jävla wierd och tänka på. ett år går SÅ jävla helvetes fort. jag saknar verkligen danmark... saknar springspåret jag sprang i varje dag, saknar nätterna i det lilla köket med te och varm choklad, saknar att vi kollade på gustav filmen varje kväll (jjo faktiskt VARJE..vi kan den utan till) och även ibland sexscenen i mr and mrs smith (under tystnad, den är helig.), saknar min arbetsplats faktisk, saknar att NÅGRA gick på "dejt" (jo det var en dejt om ni läser de här brudar;) "ta en drink" hahaha) med NÅN holländare, saknar vinet, brödet, marmelade, youguretn (hahahah;)) saknar ukraina...neeeeeej...tar tillbaks det sista..t! haha how wierd is this!? det värsta är att de känns som att det var nyss! det gör det verkligen.. uää får rysningar..

när man är sjuk får man vara ubertråkig

hahaha jag måste göra om det som jag gjorde på bilddagboken de va så kul och lärrigt;) se om de blir lika bra igen


sätt din musikspelar på blandning...fuska inte

Hur är din personlighet? : zigny final
Är du kär? : closer...
Vilken är din sexuella läggning? : time..
Hur mår du just nu? : crystal clear
Hur ser du på livet ? : barbie girl
Vad tycker dina vänner om dig? :  give praise
Vad ska du göra sen? : le igen
Hur är ditt sex liv? : stupid to let you go
vill du gifta dig? : girls...
Är du lycklig eller olycklig oftast? : jah jah city
Vad tycker du om dina föräldrar? : dem underate man
vad längtar du efter? : me & u
Vad drömmer du om? : after a storm.
Vad händer efter döden? : best freind...
Vad gör dig lycklig? : ekologi (hahahha?)
Vad gör dig olycklig? : nasty girl
Vad får dig att le?: beutiful lady
Vad får dig att skratta? : bulleribock
Vad tyckte du om dessa frågor? : girlie girlie


bajs girls reunion

wooho yeaah spice girls!! mina barndoms idoler liksom höhö..känns inte längesen man va utklädd till dem ochh studsade runt där i vardagsrummet framför filmkameran.. jag va alltid geri..jag gillade att ta plats kan man väl säga... men iallfall nu återförenas dom, och här är nya videon. en fråga bara... är det en musikviedo med mina flickidoler eller är det en mjukporrfilm?! vart är de nästan nakna, och varför stannar kameran ibland på deras bröst och lår? och VARFÖR ha flera av dem har förvandlats till jävla anoorexiaoffer!!?! ska det här vara förebilder för småtjejer!? kolla på geri och victoria efter deras "bantningstävling" som dom hade!! de här mina vänner är allt UTOM girl power...
 

i sängen

i'm mrs tragisk. lördagkväll, klockan nio, jag ligger i sängen. visst att jag är sjuk, men kan inte påstå att det här är något ovanligt. Dock mina vänner är jag inte ensam ikväll... jo det är faktiskt dagens sanning; someone's here with me! He's name is..Affe. han har rödbrunt hår, stora ögon och jag måste nog säga att han är en riktig katt. ... miijao. ...faktum är att han är en katt. bokstavligen alltså. Han är väldigt på ikväll men jag tänker inte ta första steget, nu är de tamefan hans tur, jag är trött på att bara behöva ge och ge!!! ..men uih.

dagens i-lands problem: skabbiga blondiner (eller vad du vill kalla det)!!

här om dagen fick jag möjlighet att återigen ta del utav min mammas visdomsord..eh..ja.

det var som så att vi satt och diskuerade om en någon kille, om hur snygg och sexi och så han är (typ..inga namn nämnda), men så kom de negativa: 

Jag: Men skitsamma, jag såg honom med en tjej på stan häromdan iallafall.
Mamma: Äsch..sånt går att ändra på. Vadå för tjej, var hon snygg?
Jag: haha nej du vet "skabbig blondin", jag kan bara inte fatta hur sånna tjejer alltid får alla killar!! (mamma och jag har diskuterat det är förut, tro mej)
Mamma: okej nu ska jag lära dig något. det finns en sorts tjejer, som har ett speciellt sorts utseende och stil. i tjejernas hjärnor går dessa direkt in under kategorin "skabbiga blondiner" och vi vet att även om vi är snyggare och smaratare en dessa tjejer, är de dom här som såsmånigom kommer sno våra pojkvänner, men i killars hjärnor går de in under flkien "potentiella ligg", ordet "skabbig blondin" är något helt annat i deras hjärnor, förstår du vad jag menar?

ja... och det är tyvärr sant. nu är detta inget nedklankande mot blondiner, för blonda behöver de absolut inte vara de är bara ett uttryck. någon annan en jag som upplevt detta, och fattar vilken typ av brudar jag menar, och kanske rentav kan ge mej en förklaring på VARFÖR detta händer?!

hjaaalp

jag är helt sjuukt sugen på julmust! det är helt spårat!! men u know what they say: u always want what u can't have...a l w a y s

otippat x 2 : ett litet filmtips och SNÖ?!

jag är sjuk.. buhu... synd om mig tänkte jag, så jag pallrade mej till affären och tänkte att jag köper lite choklad och hyr en film, eftersom att jag ´är helt ensam i hela huset ikväll!

men de stod inte på förens en liten maarit stod utanför min dörr och ville stiga på:) så vi drack te,åt choklad, tände ljus och tittade på filmen (imagen how romantiskt det där hade kunnat vara om ´maarit inte hade varit maarit utan min pojkvän istället... ja det vill säga "if you're in to that stuff..."...welll well, man får ta vad man får som man säger..eller va?)

men iallafall..filmen vi tittade på var då denna "click" med adam sandler. ja kalla mej eftervbliven för att jag inte har sett den, men jag är helt enkelt inte filmtittartypen! kan inte sitta still så länge helt enkelt, blir uttråkad! så jag kan ju säga att jag var en aning skeptisk till den här filmen först; sånna här filmen när man ska resa i tiden och sånt brukar vara EXTREMT förvirrande!

men va fel jag hade! filmen var helt underbar!! grymt bra budskap också..hade jag varit bara en aning känsligare hade jag nog fält ett par tårar (notera att jag inte gjorde det..har en image att tänka på..)

rekommenderar verkligen att se den här filmen om ni: inte ha vett att uppskatta rätt saker i livet, vill få er en tankeställare, vill skratta och gråta eller om ni helt enkelt bara vill DREGLA IHJÄL EEEEEEER!!!! JO DE ÄR SANT, världens sexysexyhottie är med i filmen! jag säger bara "Jake Hoffman" ..MIIIJAAAOOWAOOWAOOO... maarit och jag höll på att dö. jag vet: inte min idealtyp eller vad man ska säga, men det är den där manligheten kom vi fram till, och sättet han pratar och ..grrrr..man vill ju bara ..äta upp han. de skulle jag nog göra om han va här också. eller ska jag göra när han kommer hit rättare sagt. nämnde jag att han är min framtida pojkvän..en av dom:)

jaja ,...sen... hade de kunnat varit ett utmärkt tillfälle för mys...om maarit hade varit min pojkvän...vilket.. hon ju inte är...eeehh.crap...så hon fick pallra sig till bussen, men när hon öppnar dörren så stänger hon den för att sen..öppna den igen! (?) och då snackar vi inte öppna som i "knackeliknack mormor är du hemma?" utan vi snackar öppna som i "kaaaaaaaaaaabooom mooormoor ge mej käk" (ser ni skillnaden där?.. oh no har jag börjat med sånna här dåliga liknelser igen...fan) anyway.. min poäng är att hon skriker "JOOONNNA KOLLA UT"..jag kastar ut huvudet (aa...inte bokstavligen såklart men...behövde jag ens skriva det där?! gaah wast of time) och får se...SNÖ! haha det va lite otippat:)


aaa altl för mig..tänkte avrunda med en bild på..tadadadadaaa JAKE HOFFMAN (måste dock säga at than gör sig bättre in action än på bild)

image51

burr sa kaspar när han såg en naken häst!

..någon som vet vad som menas med den meningen? hahaha


dans = kärlek!!

denna vecka har varit DUNDER.. tack alla tjejer och tack birgitta :D jag mår så bra av att dansa med er!!

eventuellt utgång ikväll då? om jonas sätter på mobilen !! GAHH!!
image50

det känns på alla sätt utom det rätta

jobbigt....nej: JOBBIGT!!! men jag vet att jag en dag kommer ta mig ut ur det här. jag VET. fan