bara flumm

HEY og, could u tell me where to find some good weed?.....JAMMIN, i wanna jamm'it with u.we're jammin'--(jammin', jammin', jammin'...) and i hope u like jammin' to...oh yeah.......BUT as soon as u turn around..there's something that I realise... you look better from behind, you look better from behind.....


nej det är bara og baby, inget man blir, nått man föds till.. det finns i blodet okej? mwahhaha lala <3


image3180681-30

röööööj

grejen är den.. att jag borde sova nu.. klockan är mycket och jag jobbar imorn. ooohja, dubbelpass, de gilalr vi..inte alls. men men... tänkte bara berätta lite short om gårdagen som va sjukt värd. mihi.

började med lite förkörk på min altan... för attt sen dra oss in tiill staden och drog en drink på lotus.. yeah.. sen vidare till bj för att gå in med annas kära syster mia. yeaah. stannade där till tolvslaget (+lite till) eftersom att då blev maria tjugiiiiio bast! YEAH... sen vidare igen.. till lotus seven och fram och tillbaka.... hit och dit. men iallfall: jag hade ju med mig min kära matsäck även igår.. och nytt för denna gång va KAFFETERMOSEN. MEN!..jag fick inte komma in på seven med den!!! buhäää.. så vad gör jag då om inte SUPER BORT DEN.. NOOOO mamma saknar den:( så jag efterlyser den här om nån sett min gröna kaffetermos:(.....

iallfall ett himla röj hela kvällen, femtio procent i baren slutar sällan bra... teaxi hem hit med jonas och erik för att sen däcka i säng (och blir väckt en halvtimme senare av erik som inte kan sova.. jonas somnade direkt efter att ha gått in och trakaserat min lillasyster på ELVA år klockan halv 4 på natten genom att väcka henne och säga att hon är vacker..GAH JONAS!!!) kvällens big happening för övrigt måste va att jonas blev portad från seven för ett år framöver!!!!!!! JO DET ÄR SANT! ahahhaha.. jaja iallfall värd kväll..den här dagen mådde man ju dock som man förtjänade som det heter... men men.. lite vattenpipschill med lalis, her cousin and linneis gjorde susen. mjao. nej ska sova nu, peace.


bilder finns på http://jonnaa-a.bilddagboken.se yä.



våran david

image27

vila i frida david tallskog
6/7 1989 - 20/7 2007

underbara människa, du kommer aldrig bli bortglömd!!

tänkte skriva ett litet inlägg om dig, men jag orkar inte det just nu. gör det sen,
tack för alla fina, underbara, härliga minnen. nio år.

pics from italy

här kommer mitt i allt elände lite bilder från underbara italien... blä vad man vill tillbaka när man ser dom!!






murris

maarit kallio jag älskar dej , you light up my life baby ...fan;)

image19

HAHAHA NU FÅR DE VA NOOOOOG

nej nu har jag nog nått höjden av patetiskhet (heter det så?)... kommer på mig själv med att sitta här och lyssna på lars winnerbäck?! (inget ont mot honom eller er som lyssnar på honom, men tro mej det är verkligen inte min musiksmak, den som känner mej vet nog...haha DEPPMUSIK, hatar sånt).... och inte nog med det, jag ryser!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAH vad i helvete, skärp dig jonna, ta tag i dig själv!! börjar bli en deppig, tragisk människa.. nejdå de går över säger dom=)

näe

när jag tänker på de så vill jag fan bara spy. ..så illa är det. nästan.


gårdagen

tack för igår alla människor!!=) här nedan följer ett par bilder som representerar en äkta förfest!! (..för förklaringar på vissa bilder, kontaka jacob schönberg..hmmp... haha:S)






.

vad i helvete ger jag mej in på? jag måste va totalt jävla hjärndöd.

hemma. livet är skört och oförutsägbart som bara ..helvete.

okej..tänkte bara börja det här inlägget med att jag inte på något sett är neggo eller deppig eller nått. jag är skitglad/lycklig/o.s.v... måste bara skriva ut ettt par saker och de kan i en del människors ögon kanske uppfattas som att jag är en tjuris. men de är jag inte;)


italien va duuuuuuunder underbart. så jävla härligt och skönt. dessutom fick jag verkligen tid och tänka och en engång blev jag påmind om att allt verkligen händer av en anledning. för när jag sitter där i alla mina funderinga och planer för framtiden så dyker de upp nånting som bekräftar att mina planer är bra och som gör saker och ting klarare. kalla det vad du vill men slumpen är det inte. det  var antagligen inte heller slumpen som såg till så att det var stjärnklart, vindstilla och molnfritt EN enda jävla kväll (den enda jävla kvällen rättare sagt), och det var väl inte heller den som gjorde så att allt blev sådär äckligt likt en...typ dålig film haha (fy fan va jag hatar sånt!! haha) hur som helst, sanningen blir värre när man sätter ord på den inte sant?..... snurrigt tycker du? då är vi minst två...

jag ska lägga upp lite pictures sen om bara min kära kusin kan pallra sig in på msn och skicka:)


måste bara få tillägga att något som liknar slumpen faktiskt existerar. för inte fan kan man köra med "everithing happens for a reason" när en 15årig flicka dör i en bilolycka? nej helvete eller.. tankarna går till dig och din familj tjejen!rest in peace.
http://tina1991-2007.5min.se/