...

och jag är så obeskrivligt less nu. neeej jag orkar inte att de ska bli såhär igen, jag säger ju de.. man ska ALDRIG få för sig att det finns nått som heter undantag. aaaaaldrig

toorsdag

hej hö. blää, mår fortfarande inge bra alltså. och tvivlar på att gårdagens "äventyr" med bastubad, solarie och allt gjorde det bättre.. ne. men ja tycker iallfall att de va mysigt tjejer:)

idag.. så ska jag... plugga (bläähää) och nog mest chilla och försöka bli frisk. hatar att va sjuk, man blir så raaaastlös!! men vi får se vad som händer!

hej

LESS!

faaaan! imorse när jag vaknade så kände jag att allt inte stod rätt tilll i kroppen. huvudet bultade, och när jag vände på mig så bara flög hostningar ur mej så att det riktigt gjorde ont! NEEEJ! jag orkar inte bli sjuk igen! självklart hade jag feber också, men jag gör verkligen mitt yttersta för att få bort den här skiten nu, inget ska få förstöra mitt lov! :(

igår va jag i stockholmo med brudarna. riktigt trevligt. Och som dom latisar vi är så blev vi överlyckliga när vi fick syn på kändisar, som bingo rimér, paradise hotell vinnare och di leva! uuuiiihh hahahm skämmiga.

neej nu ska jag nog gå och vila lite till och se hur de känns! puss och hej

tanke:
Människor kommer att glömma saker du sagt och saker du gjorde.
Men de kommer aldrig glömma hur du fick dem att känna sig.


(fast å andra sidan har jag lovat mej själv att inte tänka så mkt, så fuck va vet jag)

söööndag

..och ingen människa i världen kan förstå vilka lycka jag känenr inför att de är lov nu!! haha om jag skulle gått tillbaka till skolan vore det klippt. jaaa... haha

men gårdagen var som sagt lyckad (dock aningen för mkt afrika vin i vissa, men de va bara en krydda i tillvaron?), skrattade, dansade och allt sånt där.

sen idag drog jag (efter en iskall dusch, några koppar kaffe och på tok för många ipren, treo alvedon, fuck vet jag) in till fyrishov och kolla på en storvreta match och sen drog vi och käkade jag och några söta små tjejer. skönt och snacka lite, alltid med er:)

nej om man skulle sova, har lite att ta igen... ciao

hell no

till att börja med: vad gör jag ens uppe? varför går jag inte och lägger mej igen? aaaaaaaaaaaah

huvudvärk någon? neejdå. haha det här var jävligt oproffisionellt av mej. va?

ni är härliga tjejer, det vet ni att jag tycker. men chilalr lite nästa gång fan. skriver mer seeeen

dagens tanke

"alltså tänk om man skulle vakna typ mellan pharell och nelly och så justin typ rakt framför ansiktet, och chris brown där bakom. och sen kände man nåt hårt under sej och sen ba 'åh hej christiano ronaldo'"

hahaha klart man ska ha drömmar lala=)

<3

ååh det gör så ont! tänker så mycket på dig anders, vill att du ska komma tillbaka NU!! vi hade minnesstund med tyst minut i går på träningen och lite så. så tungt! så fort man ser en fotboll så kommer din röst upp i huvudet.. jag lovar er ni kan inte förstå hur overklig denna man var. inte bara någon tränare, så mycket mer.... om du bara visste hur många vi är som sörjer dig!! the worldest greatest....

hoppas på att nått kul kommer hända nu så att man får bli lite glad!!! det är svårt att släppa tankarna!

RIP Anders Jardhagen

Anders, våran underbara älskade Anders, varför?! Utan att överdriva kan nog alla lätt hålla med om att du var den bästa nånsin. Sättet du fick vårat lag att uppnå våra mål och hur du fick alla att känna sig speciella och duktiga. Du lämnade inte någon utanför, utan såg till att alla hade sin plats i laget.

jag tror inte att någon i hela bsk/vp a2 truppen kan säga att den inte tyckte om dej. För det gjorde alla. Man märkte redan från första början att du var en sån här människa det bara inte går att tycka illa om..

Vi längtade så mycket tills dagen du skulle komma tillbaka, men så plötsligt tar allt bara en tvär vändning...

Anders vi kommer fortsätta kämpa för DIG och vi kommer ALDRIG att glömma dig. Tack för ALLT!
DET GÖR SÅ ONT!!! Varför händer sånt här bara dom här underbara människorna?
 anders