en vårfredag

mjooo..fredag igen.... hade de där provet idag. Det gick väl... som det gick. Man är så extremt skoltrött nu så de får nästan va!! Efter skolan gick jag en sväng på stan med min trogna vän Lala och så köpte vi kaffe och grejer och satt och töntade oss nere vid ån (som alla andra alltså). men mysigt att prata ändå:) nej nu ska jagg snart få mat i mej och sen ska jag väl tagga till Lalaaaaaa... skönt med helg vilket fall (även om min mest kommer innebär plugg.... och i denna sekund mina vänner, som jag skriver det här, inser jag att naturkunskapsboken ligger kvar i skåpet YEEEEEEEES... prov på måndag eller nått sånt.. ooohja)


dagens kommentar: lala och jag sitter som vanligt själva i entrehallen.... några tjejer går förbi,  när de passerat oss lägger en av dem kommentaren "alltså är dom där två tillsammans eller, dom är typ med varandra jämt" hahhahah... mobbade vi är alltså:( hahhaha nej seriöst alltså .. illa

konsten att inte plugga

det är något särskilt som händer i hjärnan när det är dax att plugga eller städa. plötsligt får man massa andra saker man bara måste göra... eller "måste och måste", saker som man kan göra istället, roligare saker...eller helt enkelt inte fullt lika jobbiga bara..

Som idag: Jag har verkligen äckligt mkt att göra i skolan och jag visste att jag måste skynda mej hem idag för att pluggapluggaplugga järnet!! Mjoo... glider in genom dörren hemma vid 3 tiden, sätter på lite kaffe, tar en frukt och sätter mej vid datorn... Yes nu kan ingen stoppa mej, tänker jag (eller jag försöker tänka det iallfall) Skriver cirka en mening om LSS (lagen om vård och service för vissa funktionshindrade..höh)... jo men jag är ju tvungen att dra in en sväng på playahead och msn och kolla läget de går ju fort.....lyssna på lite låtar, kolla lite bilder....

En stund senare flyger ytterdörrren upp och mamma och johan kommer hem... (Notera att jag fortfarande bara har skrivit en dryg mening) Sättter på mer kaffe och tar en kopp ute i solen med dem (hallå det är sol liksom, man måste ju få chilla i solen lite?) Mamma och dom ska dra iväg sen, kollar på klockan; 5... amen varför inte laga lite mat på en gång... joo de gör jag.. lagar och äter mat  i ungefär den hastigheten en snigel skulle betrakta som slow motion (undrar varför?)..sen sätter jag mej vid datorn igen.

Läser lite, skriver lite... nej suddar bort det igen. ääää.. blir raastlös, måste dra ut och springa vafan, passa på medans de är ljust och skönt.. bara en liten bit för man tänker bättre då har jag hört (?).. klär på mig träningskläderna, är inne på playahead, lysnnar på musik och dansar på samma gång (aa ni kan ju tänka er hur lång tid det tog) halv sju sliter jag upp ytterdörren och ska springa ut, men gissa vem jag möter i dörren? Jo tack min kära katt alfons, och i munnen har han..EN EKORRE! min reaktion blir följande: "-WOOOOOAAH!!!", smäller igen dörren på katten, låser, går ut bakvägen och smyger genom buskarna för att han inte ska höra mej och komma efter mig med ekorren, bara för att jävlas (katter är onda och djävulska djur, tro mej).

Så... strax efter halv sju är jag ute och springer i solen... en liten sväng var det. hmm... en timme och en kvart senare närmar jag mig hemmet igen, och då får jag en brilliant idé; jag ska hälsa på mormor och morfar (varför liksom?) Så jag vänder och börjar springa åt deras håll. Plingar på, klampar in i deras hall, helt svettig och äcklig och säger "hejhej, jag tänkte hälsa på". de blev lite chockade naturligtvis (jag menar de är inte som att jag kommer dit varje dag bara för att hälsa på...) så sätter jag mig och småpratar med mormor i en halvtimme, varefter jag inser att nu måste jag springa hem och plugga. Jag är noga med att springa bakvägen, sätter nämligen en hundring på att den numera huvudlösa ekorren (katten tuggade på huvudet när jag gick) ligger utanför våran framsidedörr just nu...

Ja! just så. och sen då? nu sitter jag och skriver det här istället för att plugga; är jag hopplös eller är jag hopplös? (ni behöver inte lämna någon motivering till erat svar)... och va e klockan? halv nio snart.. joo jag kan komma på mycket att göra innan jag kan sätta igång; duscha, packa ihop mina kläder, städa, kolla vädret inför morrondagen.. aa ni fattar..

SKÄRPNING!!!

lala

#8752 - Oh__lala  | idag 14:42 [hemligt]
Jonna du vet när man e sjuk och bara ligger i sin säng och kollar upp i taket så börjar man tänka mycket..oftast typ varför är taket så rent o inte mitt golv???
Men iaf...dt jag tänkte sen va...''Fan va nice dt är egentligen,jag och jonna vi har fått en jävligt skön kontakt, båda e latcha som fan och allmänt störda''

Du ska vet att jag tkr att du e grymt skön, och dt är kul att vi har lärt känna varann...Hoppas dt håller så här länge...och att du inte kmr förvandlas till en sån dära äcklig ''asså jag har pojkvän'' brud så småning om...:)

Bara så du vet...

tacka gud för att de snart är vår iallafalll

I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why dont you like me?
Why dont you like me?
Why dont you walk out the door!

dd

http://hem.bredband.net/gilb/Toppen,Estet & Huber - Vi vet hur det kanns.mp3


... vad håller jag på med?

For every piece of me that wants you
Another piece backs away.


Cause you give me something, that makes me scared, alright,
This could be nothing, but I'm willing to give it a try,
Please give me something, cause someday I might know my heart.

söndag, vårdag, hatdag

okej varför skriver jag alltid på söndagar egentligen?... fööörr att dom är så tråkigaaaa...

det har varit en helt okej helg och vecka iallafall...inget speciellt förutom att min lilla josefin fyllde år i torsdags, så de va middag och mys i onsdags:)...

helgen var mest chill förutom nån totalt misslyckad impulsgrej med anna på lördagskvällen, hahaha VARFÖR?

nu äääääre vår tycker jag, bestämmer jag!! åååh jag blir så lycklig, trots all skit som händer runt omkring, så blir jag bara pirrig i magen och glad i kroppen. set ska bli vår och sommar hörni!!!!!

och vad som mer hände den här helgen är väl att lala och jag fick en till punkt att lägga till på våran hatlista... här kommer det vi hititls samlat på oss (med hjälp av egna erfarenheter):

1. TOFFLAR (på alla stadier det äckligaste som finns, helt ärligt palla va toffel!!)
2. Folk som håller på och fjäskar in sig hos någon och är skitgullig och så sen bara huxflux blir tillsamans med sitt ex igen (har många bra exempel där faktiskt.. om ni fattar vad jag menar)
3. Köttbullar (inte maträtten då, nått annat, betydligt äckligare)
4. Tjockisar som dreglar (?)
5. (den nya) FOLK SOM HAR FÖR MYCKET LUFT I SIG!!! (bara för att nån person tycker du är snygg betyder inte det att hela världen vil ha dej! vad är det med dej, har du fått en cykelpump i röven elller?!?!?! okej spårar..ta inte åt dej..?)

äääre vår på g eller vadå?!

söndag. igen. nej jag gillar inte söndagskänslan, så äre, punkt slut. Måste plugga idag då, naturkunskap.. om nån har något bra tips på hur jag ska hinna med att observera solens upp och nedgång, månen, planeterna och stjärnhimlen under några tillfällen, tills imorgonbitti så får ni hemskt gärna höra av er. gaaah.

Men i vilket fall har det varit en skön helg. Fredagskväll blev en impulskväll för mej (yes). beslöt mej sisådär vid halv tio för att haka me anna och maarit till den där festen iallafall och var på plats vid elva. grymt lyckad idé där jonna, skitrolig fest!! =D tack nooooffe och co...

lördagsmorgonen vaknade jag till liv av att solen sken rätt in på min säng och det första jag såg var en klarblå himmel. underbart! med ens blev jag klarvaken och gick ned i köket för att göra frukost till mamma och co. Sen åkte jag in till stan och träffa min kära morninglover (? fortfarande vaaa? haha) sakine och så gick vi runt i solen lite, fikade och gick sen och tränade. jag hade tänkt mej att jag skule ta de lungt, eftersom att jag vart så sjuk så länge, men ja det vet i fan hur det blev med det. försök själv att ta det lungt om din gympa ledare ser ut som brad pitt!! hahaha...

mysig dag iallfall, deckade i säng rätt tidigt, va sjukt trött, men det gjorde inget. nej nu ska jag ut och observera månen (?) vi hörs, peace ;)