ironi okej? eller vadå?

okej om jag brydde mej. okej om det kändes så där skumt i kroppen. okej om du hade varit söt. okej om jag hade lett hela dagen för att jag tänkte på dej. okej isåfall. men alltså bara isåfall. okej?

ordspråk

någon sa en gång att "killar är som bussar.. " kan tyvärr inte riktigt minnas den exakta motiveringen men gissar på att de är nått i stil med "blir du överkörd av en så kommer de snart en till (och kör över dej alltså. du kommer inte tro de första, för han är lurig vet du, han saktar ner farten och du tror han ska stanna, men sen ere gasen i botten och så blir du sådär opraktiskt platt igen. tro mig bara okej?)

HÖÖÖÖÖST

det är den här årstiden då dom här dagarna kommer när man känner sig som under golvet, och bara vill gå hem och krypa ned under täcket och tända eld på det.

rosa bandet

...jag tycker alla kan stödja rosa bandet. det är värt.


dagens tanke

jag lyckas då med allt utom att lyckas.

och i mitt stilla sinne så undrar jag när jag ska lyckas...

jag har bestämt mej för att jag inte ska falla den här gången. smart va? :)



fast å andra sidan...

varför bry sig, vi ska till danmark va fan :D

fuck off and DIE

jag har en teori om att du kanske är världens mest patetiska människa.... :)

aint it funny

det är intressant hur man kan babbla 7/24 med i stort sett vem som helst, när som helst, om vad som helst, men sen kan man inte kan få ihop en enda vettig mening med vissa människor....

-"vad gör du?" (en av sveriges enklaste frågor att svara på liksom!!)
-"ehmm...eeeh. .. hihi..inget..eller jooo...fast..alltså.. jag skulle... eller näääää.. hehe...he. (lägger på ettt av århundradets dummaste flin)"

som om hjärnan stängs av här igen. ni vet som jag snacka om när man dricker sprit. fast den här gången är det något helt annat än alkhol som kommer åt "onoff knappen". något helt annat......

jo precis

så har åter en helg passerat, fölt av ett enstämmigt konstaterande av carro och mej att "nästa helg tar vi det lungt, det är inte ens så kul att festa". jo juste. hahaha. det är RÅKUL att festa, men mindre kul att vara bakis, vare dit vi ville komma eller vadå? .... eller denna helgen var det iallafall kul, med allt vad striptease, bastubad och tryckare heter. haha mysigt att träffas igen killar och tjejer

knas

att traska hem i den småkyliga höstluften, sisådär en sju/åtta på morgonen, med håret trashigt uppsatt, gårdagens party outfit på , inkluderande de trasiga strumpbyxorna, med sin bästa vän, vad slår väl de?

jo det är sant

det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig
det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar
det handlar inte om vart man vill, utan om man tänker ta sig dit
det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker själv
det handlar inte om att kunna få vem som helst, utan om att kunna få den man vill ha
det handlar inte om att vara som andra, det handlar om att vara sig själv

digidigidagens.

Tjejer bryr sig mer om sitt yttre än sitt inre, eftersom att killar har lättare för att se än att tänka.

jag ljuger så.. sjukt dåligt egentligen. fast för vem?

Går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så bra

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Mm, man mister en så står där tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig



nämen va kom det där ifrån?

föresten så kollade jag och patrik på bert igår..

det var en tysk och en norsk och en bert som skulle tävla om vem som hade det sämst, varpå tyske sa "bert har det sämst". så bert vann.

// Bert Ljung.

budskapet jag tänkte mig var att ibland får man va ett hopplöst neggo.

ingen kan ha allting, men alltid har man nått?

Ni vet törnrosa? Den här lyckliga jäveln som sover i hundra år. (fatta vad skönt det vore på något sett. fast jobbigt ändå hon lär ju ha fått införskaffa sig en helt ny garderob, den gamla lär ju ha varit aningen omodern när hon vaknade) Hon som bor bakom en fet törnsroshäck och får gåvor av några feér när hon föds. Vad är det hon får nu igen? skönhet och mod och jag vet inte vad... men sen får hon ju en gåva av en ond fe som hon glömde bjuda, nån form av förbannelse. (det är lite att gå till överdrift att dra på värsta förbannelsen bara för att man inte blev bjuden om ni frågar mig, men men, klimakteriet kanske). jaja, i allafall, till saken. Jag har en liten teori om att  jag också fick gåvor av feer när jag föddes. Fast dessväre ser det inte bättre ut än att mina förlädrar gjorde ett litet misstag och glömde bjuda dom goda feerna och bara släpade dit den onda. För vad jag vet har jag inte fått några speciellt bra "gåvor", men däremot en hel del onda. gissar tillexempel på att hon gav mig "förmågan att varken ha tur i kärlek eller spel" ni vet man brukar ju ha något av de, men jag suger i båda delarna. lyckas alltid välja fel, dra mindre genomtänkta drag, och dessutom saknar jag allt vad pokerfejs heter. .... ja och min tur i spel ska vi väl inte ens tala om. punkt. haha där fick jag till det. punkt igen.