trött

så ligger man i sängen här igen (ååh va ovanligt). har inte pluggat ett skit typ. ....eehmm alltså de blev virus på datan liksom..eeh... ? har iallfall tränat och dansat (prioriteringar var det..hmm..som om det var viktigare..JA!) kan bara säga: AJ imorn kommer jag ha träningsverk och snart kommer jag ha enooooorma lår (av muskler) tack vare denna dans!! haha.. hjälp. men de e najs va, de finns dem som uppskattar sånt också=) höhöhöö...eller va?

jag saknar maarit!

långhelg

jaha så var denna långhelgen över då.. vad har man gjort? Jo jobbat!!!!!! so sick of it, har gått in i väggen vid 18 års ålder tror jag, bläbläBLÄ!!! men jag ska inte va neggo! har hunnit med lite skoj också:) var efter mycket om och men ut i onsdags, efter att ha vart på bio med syster! hade faktiskt kul trots allt:)

fredagkvällen spenderade jag me min kärakära camilla!! vi hade jättetrevligt med mat och vin (lite dåliga vibbar av vinet först, men de gav sig höhö).. sen drog vi oss in åt staden och träffade lite sköna människor, och sen... slutade de som de brukar sluta när camilla och jag är på g: KNAS. no further comments. DOH!

men hade kul ändå , camilla vi drar ett nytt försök veeery soon<3

sen nu måste jag plugga.........! BLÄBLÄBLÄ...sitter här nu och låtsas att jag gör de men orkar inte. ORKAR INTE. av heeeeeela mitt hjärta vill jag bara att hösten ska gå nu så att de kan bli vår så jag kan få må bra!!!! hösten = plågaplågaplååååga för mej.

hört på krogen:

-"jonna, det var en kille som kom fram till mig på lotus och frågade om jag kände dig och om jag hade ditt nummer..!"
-"haha va? äre sant?"
-"..aaa..fast han hade typ rökt på tror jag"


hmm... hahaha DOH!


.....

jävla skit fan skit helvete. VARFÖR går de inte!?!?


gentleman<3


go teellan it's your birthday

okeey ska vi ta och börja blogga lite på riktigt kanske... njaaaa well see about that:). Idagkänner jag mej helt okej...och det var faktiskt et ttag sen ska ni veta, tack vare er skulle jag tro mina söta älskade klassskompisar!!! hade jättekul igår faktiskt, trots allt spårat som hände.. hahaha.. nästa värt och skriva ned för det var påväg att bli så misslyckat,haha enjoy, kort resume av gårdagen (notera att alla tider är ungefärliga. jag kan ju inte sitta och titta på klockan hela tiden vafan);

17.00 Tar bussen från stan ut till nånstans vid järlåsa trakten för att komma hem till tellan som fyller arton. öter underbart god mat och dricker lite vin och liknande grejs. Får smaka en lakrisshot av Saras boyfreind Gabriel. DET mina vänner kan jag verkligen rekommendera!! Så jädra gott smakarinte ett dugg sprit, bara godis. När jag ändå håller på här kommer receptet:

Två påsar turkisk peppar proppas ned i typ 1½ liters läskflaska. Sen häll i en liter eller en sjuttis absolut vodka eller liknande sprit där i. Låt det stå ett dygn och så..klart! prova lovar er, gilalrna lakris kommer ni inte bli besvikna:)

20.00 (ca) Niclas är dyng. oooerhört oväntat. eller inte.

20.15 Niclas försvinner en stund. Kommer tillbaka med en "Lekande barn, kör sakta"-skylt. Alla blir sura och säger att man kan inte gå och sno skyltor på dedär sättet när man är på landet! "Det här är inte gottsunda!"

21.30 Alla är väl rätt kalas. mest niclas dock.

22.05 Vi går ut till bussen som går 10 över.

22.13 Bussen kommer. Niclas moonar. Bussen åker förbi.

22.14 Tellans mamma kör efter bussen och fågar vad det är frågan om. Busschaffören säger att någon visade arsle och att vi var så fulla så han inte kunde köra oss.....snopet.

22.15 Kristin ringer 112 och vill gör en anmälan mot uppsalabuss

22.30 Kristins anmälningsförsök är rätt misslyckade trots att hon har blivit vidarekopplad cirka 5 gånger nu. Jossan ringer taxi. Väntetid: 45 minuter. Pris: 320 kronor milen. minst. Lina beslutar sig för att dricka upp resten av vinet eftersom hon är arg. Jag, Sofia och mathilda äter nötter. Lina tål inte nötter.

23.20 vi kommer iväg mot stan!! diverse föräldrar och syskon ställer upp och skjutsar. äntligen!!

23.50 Vi kommer precis fram till lotus när hela lotus utrymms för att någon idiot sprutat tårgas på dansgolvet.

23.55 Vi kommer inte in på seven. För unga. .... (?!)

00.05 Lotus öppnar igen. Vi går in. yiiiho äntligeeeeen!!! kväleln blev lyckad ändå tillslut!! tack killar och tjejer=) hahaha men det var nära där ett tag att de inte gick alls.. säger bara NICLAS förfan!!MEN också engrov disss till uppsalabuss!! vafan liksom??





inte för att på något sett vara tjatig men..

..ja ja... jag vet, man ska släppa saker, inte älta dom, men grejen jag har i´nte ältat det här, det var bara något jag kom och tänka på när jag gick förbi det där JÄVLA ÄPPELTRÄDET! (oh yes freinds, here we go again).

tanken jag tänkte var väl följande: varför överhuvudtaget bekymmra sig om äpplena? Liksom skitsamma om man inte får tag i dom där största och bästa direkt, eller om de man får tag i inte är klara än. Alla vet ju att när äpplena är mogna så ramlar dom ju ned av sig själva. hah.

you gotta be yourself

ärligt talat dagens tips till ALLA: ge alla människor åtminsonde EN chans, det är dom värda...det är alla värda. man kan aldrig spola tillbaka tiden och göra saker ogjort så är det ju bara...

nu skiter jag i vem som läser det här och vad ni tror för omväxling

jag ska klara ut det här. jag kan det. jag måste.

jag älskar mina underbara vänner, ledsen om jag inte släpper in er.




bakis.com

...nej!!! jag jobbade faktiskt idag!! började 8, gick å la mej fyra... jag kom upp!! YEAH!!.... gårdagskvällen var....hmm... spårad:) camilla i like u very much<3 vi går så bra ihop baby!!

nu ska jag åka in till stada och träffa maarit för å få höra om hennes helg..... (SOM JAG GICK MISTE OM..MUH:()... jaja nu äre som de e , peace fan.

solutions

idag är det en dålig dag. jag är sjuk tror jag. bläbläblä... ligger hemma i soffan och bara är en...degklump? äh jag vet inte, det ordnar sig.... men jaja... ödet ville säga mej nått idag igen...det(eller äre han/hon?) såg väl att det var illa idag så då ville de ge mej ett lämpligt litet tecken sådär, som det alltid brukar..:)

det var så att jag diskuterade mitt äppelproblem med min käre far (se tidigare inlägg). När jag talat om problemet med att jag inte kan nå dom stora goda äpplena tittade han bara på mig som om jag va dum i huvudet, och sen sa han, som att det var det mest självklara i världen; -"Men jonna, varför tar du inte bara en kratta och knuffar ner dom stora äpplena då?"... eh..DOH! haha ... det finns lösningar på allt,ibland är dom kanske till och med för enkla?